rilindjaere.press

Bota Lajmet Lajmet Nderkombëtare Lajmet Vendore Politikë
Qipro: “Mund të kemi më shumë sukses së bashku se të ndarë”
“Unë besoj se është e pazakonshme të jetosh në një vend të Bashkimit Evropian me një vijë kufitare në 2018-tën. Së bashku mund të arrijmë shumë më tepër se të ndarë. Ne mund të mësojmë nga njëri-tjetri, ne duhet të lëvizim me jetën tonë “. Constantina Chrysanthou, 18-vjeçare dhe tashmë studente e juridikut në vitin e parë, u diplomua disa muaj më parë në një shkollë publike në Nikozi. “Për…