Kontakt

Kontakti / Contacts

 

Agjencia e Lajmeve “Rilindja e Re – Press” 

Press Agency “Rilindja e Re – Press” 

 

Marketing: marketing@rilindjaere.press
Bashkëpunim Ndërkombëtar/International Cooperation: international@rilindjaere.press

 

 

 

Ky portal i lajmeve kontrollohet dhe menaxhohet nga Media & Press Holding L.L.C. me seli në Prishtinë. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Media & Press Holding L.L.C. Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Media & Press Holding L.L.C.. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Media & Press Holding L.L.C., është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.

 


Ju lutëm përdorni formularin më poshtë për të na kontaktuar

[contact-form-7 id=”1910″ title=”Contact form 1″]