Aksidentirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Foto/ Aksident i frikshëm në ish-Bllok
Dy automjetet janë përplasur “kokë më kokë” në ish-Bllok, në kryeqytet. Sipas policisë aksidenti ka ndodhur në rrugën “Ibrahim Rugova”, pranë urës së Lanës. Automjeti tip “Golf”, me targa AA701 HJ është përplasur me një “Mercedez Benz S” me targa AA522TD. Nga përplasja e fortë, njëra prej makinave ka përfunduar në murin e ambasadës ruse në Tiranë. Fatmirësisht drejtuesit e dy automjeteve nuk kanë pësuar lëndime të rënda./ Opinion.al 
Lajmet Media Politikë
Foto/ Aksident i frikshëm në ish-Bllok
Dy automjetet janë përplasur “kokë më kokë” në ish-Bllok, në kryeqytet. Sipas policisë aksidenti ka ndodhur në rrugën “Ibrahim Rugova”, pranë urës së Lanës. Automjeti tip “Golf”, me targa AA701 HJ është përplasur me një “Mercedez Benz S” me targa AA522TD. Nga përplasja e fortë, njëra prej makinave ka përfunduar në murin e ambasadës ruse në Tiranë. Fatmirësisht drejtuesit e dy automjeteve nuk kanë pësuar lëndime të rënda./ Opinion.al 
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
19-vjeçari me makinë luksoze përplas për vdekje burrin
Një 68-vjeçar ka humbur jetën në një aksident në qendër të qytetit të Fierit. Sipas policisë lokale Petraq Shutermia duke udhëtuar me një motoçikletë është përplasur për vdekje nga një automjet tip “Benz”. Makina luksoze drejtohej nga një 19-vjeçar me inicialet N.M.  Pëprlasja ka qenë e fortë, ndaj i moshuar ka humbur jetën menjëherë. Policia thotë se ka arrestuat 19-vjeçarin dhe po punon për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
Aksidenti fatal, shtetasi francezi përplasi motrat me fëmijë
Rrugët e Shqipërisë marrin çdo ditë jetë të pafajshme për shkak të mungesës së siguris. I tillë mund të konsiderohet edhe aksidenti i ndodhur pak minuta më parë në fshatin Rrotull të Durrësit, pranë Gjirit të Lalzit, ku një drejtuese mjeti humbi jetën ndërsa tre persona që udhëtonin në makinë me të, mbetën të lënduar rëndë. Sipas informacioneve më të fundit, M. Daci ka qenë duke udhëtuar me motrën dhe…
Lajmet Media Politikë
Aksidenti fatal, shtetasi francezi përplasi motrat me fëmijë
Rrugët e Shqipërisë marrin çdo ditë jetë të pafajshme për shkak të mungesës së siguris. I tillë mund të konsiderohet edhe aksidenti i ndodhur pak minuta më parë në fshatin Rrotull të Durrësit, pranë Gjirit të Lalzit, ku një drejtuese mjeti humbi jetën ndërsa tre persona që udhëtonin në makinë me të, mbetën të lënduar rëndë. Sipas informacioneve më të fundit, M. Daci ka qenë duke udhëtuar me motrën dhe…
Lajmet Media Politikë
Aksidenti fatal, shtetasi francezi përplasi motrat me fëmijë
Rrugët e Shqipërisë marrin çdo ditë jetë të pafajshme për shkak të mungesës së siguris. I tillë mund të konsiderohet edhe aksidenti i ndodhur pak minuta më parë në fshatin Rrotull të Durrësit, pranë Gjirit të Lalzit, ku një drejtuese mjeti humbi jetën ndërsa tre persona që udhëtonin në makinë me të, mbetën të lënduar rëndë. Sipas informacioneve më të fundit, M. Daci ka qenë duke udhëtuar me motrën dhe…
Lajmet Media Politikë
Aksidenti fatal, shtetasi francezi përplasi motrat me fëmijë
Rrugët e Shqipërisë marrin çdo ditë jetë të pafajshme për shkak të mungesës së siguris. I tillë mund të konsiderohet edhe aksidenti i ndodhur pak minuta më parë në fshatin Rrotull të Durrësit, pranë Gjirit të Lalzit, ku një drejtuese mjeti humbi jetën ndërsa tre persona që udhëtonin në makinë me të, mbetën të lënduar rëndë. Sipas informacioneve më të fundit, M. Daci ka qenë duke udhëtuar me motrën dhe…