anglirilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Bota Lajmet Media Politikë
BREXIT, çfarë do të ndodhë?
Për Britaninë, dalja nga BE-je me një marrëveshje tranzicioni do të jetë e ashpër në vetëvete, një riorganizim sizmik që do të ndërpresë lidhjet e biznesit, ekonomisë, sigurisë, ligjeve, kulturës dhe politikës që janë thelluar prej mbi gjysmë shekulli, duke e futur Britaninë në Evropë dhe Evropën në Britani. Për tre milionë europianët e kontinentit që jetojnë në Britani dhe një milion e gjysmë britanikët që jetojnë në vende të…
Lajmet Media Politikë
Deportohet nga Anglia shqiptari vrasës i cili kërcënoi gruan me thikë
Shqiptari i cili u filmua duke kërcënuar bashkëshorten me thikë në fyt, është deportuar drejt Shqipërisë. Historia e tij u pasqyrua para disa ditësh nga shtypi britanik. Adrian Rragami u largua në vitet ’90 në drejtim të Britanisë së Madhe, dhe po luftonte për t’iu shmangur një ekstradimi të dytë në Shqipëri duke cituar të drejtën për një jetë familjare. Por ai u deportua drejt Shqipërisë pasi filmua duke i vendosur…
Lajmet Media Politikë
Deportohet nga Anglia shqiptari vrasës i cili kërcënoi gruan me thikë
Shqiptari i cili u filmua duke kërcënuar bashkëshorten me thikë në fyt, është deportuar drejt Shqipërisë. Historia e tij u pasqyrua para disa ditësh nga shtypi britanik. Adrian Rragami u largua në vitet ’90 në drejtim të Britanisë së Madhe, dhe po luftonte për t’iu shmangur një ekstradimi të dytë në Shqipëri duke cituar të drejtën për një jetë familjare. Por ai u deportua drejt Shqipërisë pasi filmua duke i vendosur…
Lajmet Media Politikë
Deportohet nga Anglia shqiptari vrasës i cili kërcënoi gruan me thikë
Shqiptari i cili u filmua duke kërcënuar bashkëshorten me thikë në fyt, është deportuar drejt Shqipërisë. Historia e tij u pasqyrua para disa ditësh nga shtypi britanik. Adrian Rragami u largua në vitet ’90 në drejtim të Britanisë së Madhe, dhe po luftonte për t’iu shmangur një ekstradimi të dytë në Shqipëri duke cituar të drejtën për një jetë familjare. Por ai u deportua drejt Shqipërisë pasi filmua duke i vendosur…
Lajmet Media Politikë
Deportohet nga Anglia shqiptari vrasës i cili kërcënoi gruan me thikë
Shqiptari i cili u filmua duke kërcënuar bashkëshorten me thikë në fyt, është deportuar drejt Shqipërisë. Historia e tij u pasqyrua para disa ditësh nga shtypi britanik. Adrian Rragami u largua në vitet ’90 në drejtim të Britanisë së Madhe, dhe po luftonte për t’iu shmangur një ekstradimi të dytë në Shqipëri duke cituar të drejtën për një jetë familjare. Por ai u deportua drejt Shqipërisë pasi filmua duke i vendosur…
Lajmet Media Politikë
Deportohet nga Anglia shqiptari vrasës i cili kërcënoi gruan me thikë
Shqiptari i cili u filmua duke kërcënuar bashkëshorten me thikë në fyt, është deportuar drejt Shqipërisë. Historia e tij u pasqyrua para disa ditësh nga shtypi britanik. Adrian Rragami u largua në vitet ’90 në drejtim të Britanisë së Madhe, dhe po luftonte për t’iu shmangur një ekstradimi të dytë në Shqipëri duke cituar të drejtën për një jetë familjare. Por ai u deportua drejt Shqipërisë pasi filmua duke i vendosur…