arrestimerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, Policia arreston 14 persona
Policia ka arrestuar 14 persona pas protestës së opozitës, për shkak të dhunës së ushtruar ndaj efektivëve. Ditën e djeshme u shoqëruan dhjetëra qytetarë, ndërsa sot policia bën me dije se 14 janë arrestuar dhe 8 të tjerë janë ende në kërkim. Protestuesit janë arrestuar pasi kanë goditur me sende të forta policinë para ndërtesës së Parlamentit. Identifikimi i tyre ka ardhur nga kamerat e sigurisë të vendosura në zonën…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, 8 në pranga
8 protestues janë arrestuar nga policia. Sipas një njoftimi zyrtar thuhet se 9 të tjerë po ndiqen në gjendje të lirë.  Sipas policisë protestuesit kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta e lëndë plasëse (gurë, shkopinj, fishekzjarrë) efektivët, të vendosur me shërbim në ambientet përreth Kuvendit të Shqipërisë. Për 8 të arrestuarit rëndojnë këto akuza:  “Organizimi dhe pjesëmarrja në grumbullime e manifestime të paligjshme”, “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së…