ARRSHrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Reshjet e borës, ARRSH njofton për akset ku kalohet me zinxhirë
Temperaturat e ulëta dhe reshjet e dëborës që kanë vijuar në disa zona edhe gjatë natës e kanë bërë problematik qarkullimin në disa akse të vendit. Ndaj Autoriteti Rrugor Shqiptar me anë të një njoftimi të shpërndarë në rrjetin social, Facebook, lajmëron se në disa akse kryesore të vendit kalimi bëhet me zinxhir. Sipas ARRSH në rajonin verior pavarësisht reshjeve të dendura të borës në akset kryesore nuk ka probleme…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njofton cilat rrugë paraqesin vështirësi
Reshjet intensive të borës, dhe moti i keq kanë shkaktuar një sërë problemesh, si në lëvizjen e automjeteve dhe njerëzve, ashtu edhe në furnizimin me energji elektrike. Autoriteti Rrugor Shqiptar ka publikuar ditën e sotme rrugët në të cilat automjetet kanë vështirësi në qarkullim. Qarkullimi bëhet me zinxhir  në aksin Qafa e Qarrit Korçë-Ersekë, dhe në Dardhë, ndërsa në veri qarkullohet pa probleme. Rekomandohet përdorimi i zinxhirëve vetëm në kilometrat e fundit…
Lajmet Media Politikë
Rrugët që kalohen me zinxhirë, probleme dhe me energjinë
Gjatë natës ka pasur reshje dëbore në juglindje dhe në veri të vendit. Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar kompanitë e mirëmbajtjes kanë qenë në punë me mjetet borëpastruese dhe është bërë shpërndarja e kripës. Po ashtu njoftohet përdorimi i zinxhirëve në rrugët Korçë-Ersekë, Qafë Bigell-Dogana Goricë, rruga e Dardhës dhe e Voskopojës. “Drejtuesit e mjeteve te tregohen të kujdesshëm, të jenë të pajisur me goma dimërore dhe të përdorin zinxhir në…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Nesër nisin punimet në autostradë, ARRSH njofton si do devijohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor kanë bërë me dije se duke nisur nga dita e nesërme do të ketë devijime të qarkullimit në disa segmente përgjatë autostradës Tiranë-Durrës. ARRSH bën me dije se gjatë kohës së kryerjes së këtyre punimeve do të realizohet devijimi i trafikut në km 6+500 në drejtimin Tiranë – Durrës dhe në km 7+550 në drejtimin Durrës – Tiranë në rrugët dytësore në këto…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq, ARRSH njoftim për gjendjen e rrugëve: Ja akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar ka dhënë informacion për gjendjen në akset rrugore të vendit pas rikthimit të reshjeve të shiut dhe të borës. Si pasojë e motit të keq që ka përfshirë vendin që prej pasdites së djeshme, në disa akse rrugore ka vështirësi me qarkullimin. Më problematike situata paraqitet në pjesën veriore të vendit. Për këtë arsye ARRSH bën të ditur se automjetet duhet të lëvizin me zinxhirë. Ndërkaq, në…
Lajmet Media Politikë
ARRSH njofton se pritet përkeqësim i motit, cilat janë akset problematike
Autoriteti Rrugor Shqiptar përmes një njoftimi ka bërë me dije gjendjen e disa akseve rrugore në vend, kryesisht të atyre ku është i nevojshëm qarkullimi me zinxhirë. ARRSH njofton se janë në gatishmëri sepse sipas parashikimit meteorologjik sot priten reshje në të gjithë vendin. “Rekomandohen përdoruesit e rrugës, të bëjnë kujdes në lëvizje, sidomos gjatë orëve te para te mëngjesit dhe gjatë natës për shkak të lagështisë në rrugë, të respektojnë…
Lajmet Media Politikë
Sërish punime në autostradën Tiranë-Durrës, ja si do të orientohet trafiku
Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi të tjera punime në autostradën Tiranë-Durrës në kuadër të punimeve të emergjencës të miratuara për këtë segment rrugor. Si pasojë do të devijohet qarkullimi për automjetet. ARRSH njofton se  punimet do të zgjasin dy ditë dhe në segmente ku do të punohet, trafiku do të orientohet me një kalim. Kujtojmë se punimet për vendosjen e dy tombinove në aksin rrugor Tiranë-Durrës pranë vendit të quajtur Qafa e Kasharit, përfunduan…
Lajmet Media Politikë
Rrugë të ngrira, ARRSH: ja akset që kalohen vetëm me zinxhirë
Edhe pse reshjet e borës kanë ndaluar, shumë rrugë janë ende të bllokuara dhe kalohen me vështirësi. Kjo pasi temperaturat e ulta kanë shkaktuar ngrica në rrugë.  Autoriteti Rrugor Shqiptar thotë se rekomandohet përdorimi i zinxhirëve, si më poshtë: Dibër-Lëvizja rekomandohet me zinxhirë në: Domaj-Draje Rec, Ura e Cerenecit-Steblevë, Kuben-Vasije, Peshkopi- Qafë Drajë, Peshkopi-Ushtelencë, Ura Cerenecit-Steblevë, Qafë Bualli-Krastë, Trebisht-Doganë. Ndërkohë, në akset e tjera qarkullimi është normal. Tiranë dhe Krujë-Në…
Lajmet Media Politikë
‘Unaza’, PD nxjerr dokumentet: Si e favorizoi ARRSH firmën!
Partia Demokratike ka  publikuar të tjera dokumente, sipas të cilës thellojnë akoma më shumë skandalin e ARRSH me aferën e Unazës së Madhe. Përmes dokumenteve të publikuara nga Departamenti i antikorrupsionit, PD pretendon se ARRSH ka ndryshuar kriteret, për të favorizuar firmën ‘Gjoka Konstruksion’, në lotin e parë të Unazës së Madhe që shtrihet nga ‘Pallati me shigjeta’ te ish-rrethrrotullimi ‘Shqiponja’, Deklarata e PD Në përgjigje të reagimit të dëshpëruar të…
Lajmet Media Politikë
Moti i keq në vend, ARRSH jep gjendjen e rrugëve
Autoriteti Rrugor Shqiptar në një njoftim për mediat bën me dije gjendjen e rrugëve në të cilat ditët e fundit ka pasur probleme nga reshjet e dëborës. Sipas njoftimit të ARRSH, thuhet se është punuar edhe gjatë natës për të pastruar rrugët, por sërish në disa zona të cilat janë më problematike kalimi bëhet me zinxhir. NJOFTIMI I PLOTË Njoftim për median dhe opinionin publik mbi gjendje e akseve kryesore…