Britanirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Pasaporta britanike kriminelëve,”perandoria” e jashtëligjshme e shqiptares
Agjencia Kombëtare e Krimit NCA në Britani ka arrestuar një shqiptare, e cila akuzohet se kishte krijuar një ‘perandori’, që u siguronte pasaporta britanike kriminelëve. Edhe pse mosha dhe identiteti i shqiptares nuk bëhet publike, ajo akuzohet për mashtrim dhe pengim të drejtësisë, ndaj u prangos ditën e djeshme. Por pavarsisht akuzave, gjykata vendosi ta hetojë në gjendje të lirë. Sipas policisë vendase arrestimi erdhi pas një operacioni të drejtuar nga NCA…
Lajmet Media Politikë
Vrau shokun me 120 thika për një unazë, historia e 2 shqiptarëve në Angli
Një shqiptar në Britaninë e Madhe, i cili akuzohet për vrasjen e shokut të tij ka dalë ditën e sotme përpara gjyqit. 41-vjeçari Mane Driza, pseudonimi i të cilit është ‘Tony Montana’ akuzohet se në vitin 1999 ka vrarë duke e goditur 120 herë me thikë në Londër, shokun e tij Stefan Bledar Mone. Arsyeja se përse ka ndodhur vrasja sipas Prokurorisë është sepse Driza mendonte se Mone i kishte…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Lajmet Media Politikë
Arrestohen për prodhim kanabisi tre shqiptarë në Britani
Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë britanike për përfshirjen e tyre në prodhimin e kanabisit, ndërkohë që se vlera e drogës ka arritur në 137.000 Paund. Dy djemtë dhe një vajzë nga Shqipëria gjendeshin në Britani në mënyrë ilegale. Islam Gjuta, Valbona Furriku dhe Lumjan Matmuja janë dënuar nga drejtësia britanike për prodhimin dhe shpërndarjen e lëndëve narkotike. Pasi ranë në prangat e policisë të tre shqiptarët pranuan…
Bota Lajmet Media Politikë
“Shërohet” personi i dytë nga virusi i HIV
Një mashkull në Britaninë e Madhe mund të jetë personi i dytë i ‘shëruar’ nga virusi i HIV. Pacienti, identiteti i të cilët mbahet i fshehur është kuruar si nga virusi HIV gjithashtu edhe nga kanceri. Sipas BBC pas një transplanti të qelizave staminale, pacienti prej 18 muajsh nuk është duke marrë më ilaçe për trajtimin e AIDS, duke rezultuar i ‘pastër’, të paktën deri tani. Gjithashtu ai ka marrë…
Bota Lajmet Media Politikë
“Shërohet” personi i dytë nga virusi i HIV
Një mashkull në Britaninë e Madhe mund të jetë personi i dytë i ‘shëruar’ nga virusi i HIV. Pacienti, identiteti i të cilët mbahet i fshehur është kuruar si nga virusi HIV gjithashtu edhe nga kanceri. Sipas BBC pas një transplanti të qelizave staminale, pacienti prej 18 muajsh nuk është duke marrë më ilaçe për trajtimin e AIDS, duke rezultuar i ‘pastër’, të paktën deri tani. Gjithashtu ai ka marrë…
Bota Lajmet Media Politikë
“Shërohet” personi i dytë nga virusi i HIV
Një mashkull në Britaninë e Madhe mund të jetë personi i dytë i ‘shëruar’ nga virusi i HIV. Pacienti, identiteti i të cilët mbahet i fshehur është kuruar si nga virusi HIV gjithashtu edhe nga kanceri. Sipas BBC pas një transplanti të qelizave staminale, pacienti prej 18 muajsh nuk është duke marrë më ilaçe për trajtimin e AIDS, duke rezultuar i ‘pastër’, të paktën deri tani. Gjithashtu ai ka marrë…
Bota Lajmet Media Politikë
“Shërohet” personi i dytë nga virusi i HIV
Një mashkull në Britaninë e Madhe mund të jetë personi i dytë i ‘shëruar’ nga virusi i HIV. Pacienti, identiteti i të cilët mbahet i fshehur është kuruar si nga virusi HIV gjithashtu edhe nga kanceri. Sipas BBC pas një transplanti të qelizave staminale, pacienti prej 18 muajsh nuk është duke marrë më ilaçe për trajtimin e AIDS, duke rezultuar i ‘pastër’, të paktën deri tani. Gjithashtu ai ka marrë…
Bota Lajmet Media Politikë
“Shërohet” personi i dytë nga virusi i HIV
Një mashkull në Britaninë e Madhe mund të jetë personi i dytë i ‘shëruar’ nga virusi i HIV. Pacienti, identiteti i të cilët mbahet i fshehur është kuruar si nga virusi HIV gjithashtu edhe nga kanceri. Sipas BBC pas një transplanti të qelizave staminale, pacienti prej 18 muajsh nuk është duke marrë më ilaçe për trajtimin e AIDS, duke rezultuar i ‘pastër’, të paktën deri tani. Gjithashtu ai ka marrë…
Bota Lajmet Media Politikë
Brexit/ BE dakord t’i japë më shumë kohë Britanisë, por nuk ka kthim pas
Në një konferencë të përbashkët shtypi me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Paris, presidenti francez, Emmanuel Macron pohoi se nëse Britania kërkon më shumë kohë, ata do ta shqyrtonin kërkesën për shtyrje, por gjithnjë nëse ajo justifikohet nga zgjedhjet e reja nga ana e Britanisë. Gjithsesi Macron përsëriti se marrëveshja e tërheqjes nuk mund të rinegociohet. Edhe kancelarja Merkel pranoi se dhe për të kërkesa për më shumë kohë për Britaninë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Brexit/ BE dakord t’i japë më shumë kohë Britanisë, por nuk ka kthim pas
Në një konferencë të përbashkët shtypi me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Paris, presidenti francez, Emmanuel Macron pohoi se nëse Britania kërkon më shumë kohë, ata do ta shqyrtonin kërkesën për shtyrje, por gjithnjë nëse ajo justifikohet nga zgjedhjet e reja nga ana e Britanisë. Gjithsesi Macron përsëriti se marrëveshja e tërheqjes nuk mund të rinegociohet. Edhe kancelarja Merkel pranoi se dhe për të kërkesa për më shumë kohë për Britaninë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Brexit/ BE dakord t’i japë më shumë kohë Britanisë, por nuk ka kthim pas
Në një konferencë të përbashkët shtypi me kancelaren gjermane, Angela Merkel, në Paris, presidenti francez, Emmanuel Macron pohoi se nëse Britania kërkon më shumë kohë, ata do ta shqyrtonin kërkesën për shtyrje, por gjithnjë nëse ajo justifikohet nga zgjedhjet e reja nga ana e Britanisë. Gjithsesi Macron përsëriti se marrëveshja e tërheqjes nuk mund të rinegociohet. Edhe kancelarja Merkel pranoi se dhe për të kërkesa për më shumë kohë për Britaninë do të…