dashuririlindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Ariana Grande zbulon arsyen përse takon ish të dashurit
Këngëtarja e njohur Ariana Grande është lakuar shumë këto kohë pasi është takuar me disa nga ish-partnerët e saj. Sipas mediave të huaja diçka e tillë ka ndodhur sepse Grande dëshiron të kuptojë çfarë ka çuar në dështimin e secilës marrëdhënie dhe gjithashtu të lërë pas konfliktet me ta. Gjatë kohëve të fundit ajo është parë në shoqërinë e Big Sean dhe Ricky Alvarez, ndërkohë që shumë shpejt pritet të…
Lajmet Media Politikë
Aktorja e famshme do martohet me politikanen italiane:Zemra nuk urdhërohet
Aktorja e njohur, Eva Grimaldi, e cilësuar si ndër më të bukurat e kinematografisë italiane ndër vite ka marrë një vendim që ka shkaktuar jo pak bujë në mediat  italiane rozë. Ajo do t’i jap fund beqarisë, pasi do të martohet me politikanen dhe aktivisten Imma Battaglia. “Ta gjesh dashurinë në moshën 50-vjeçare është një gjë e rrallë dhe kjo na ndodhi ne. Zemra nuk urdhërohet. Më tha ‘Po’”, shkroi…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
Dy shenjat e horoskopit që kanë fat në dashuri dhe në bixhoz
“Kush ka fat në bixhoz, nuk ka fat në dashuri”! Kështu thotë një shprehje e urtë, por nuk ka të vlerë për personat që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit. Këto dy shenja të horoskopit duket se kanë gjithmonë fat, pavarësisht se flitet për lidhjen apo për bixhozin. 1.Dashi Personat e shenjës se Dashit njihen për karakterin e tyre luftarak dhe për vullnetin e paepur që mesa duket është…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
5 mënyrat më efikase se si të shpreni dashurinë
Të ruash një marrëdhënie dashurie është mjaft e vështirë për shkak të shumë elementëve që kanë të bëjnë si me tipologjinë e partnerëve ashtu edhe me faktorë të jashtëm. Sipas ekspertit Gary Chapman ka 5 mënyra se si njerëzit të kuptojnë dashurinë dhe e trasmetojnë atë. 1-Shprehje inkurajuese Është mirë që në në lidhje të përdoren sa më shumë fjalë inkurajuese dhe vlerësuese për partnerin. Komplimentet dhe shprehjet motivuese ndikojnë…
Lajmet Media Politikë
Dashuri përtej xhirimeve, filma të famshëm ku aktorët u dashuruan vërtetë
Disa nga lidhjet më të bujshme të dashurisë që lindën në shesh xhirime, por shkuan përtej saj. Game of Thrones Kit Harington dhe Rose Leslie u takuan në xhirimet e serialit “Game of Thrones” dhe e kthyen romancën në film në një marrëdhënie të vërtetë dashurie. Green Lantern Ryan Renolds dhe Blake Lively u takuan në xhirimet e “Green Lantern” në vitin 2010, por nuk u lidhën deri sa u siguruan…