deborerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
E gjithë dita me reshje, pritet dhe dëborë
Vranësira të dendura dhe reshje shiu dominojnë deri në mesditë në zonën e ulët dhe bregdet por reshje dëbore në zonat malore. Ndërsa pasditja dhe mbrëmja sjellin përmirësim të motit duke bërë që kthjellimet të jenë dominante në të gjithë territorin. Ndërkohë reshje të pakta dëbore do të ketë në zonat juglindore. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit ulen ndjeshëm në mëngjes dhe mesditë duke luhatur vlerat ekstremale ditore nga -3°C…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Të hënën 15 centimetra dëborë
Fillimi i javës do të sjellë ulje të ndjeshme të temperaturave. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në zonat më të ulëta të qarkut Kukës në fund të ditës së nesërme priten reshje të dobëta dëbore ose dëborë e përzier me shi, kurse në lartësinë mbi 800 m, trashësia e saj mund të arrijë deri në 15 cm. Në qarkun Shkodër në fund të ditës së nesërme, reshjet…
Lajmet Media Politikë
Dëborë në Tiranë e Durrës, era e fortë përmbys kamionin
Moti i keq ka mbërthyer sërish vendin. Dita e shtunë ka nisur me dëborë në shumë qarqe të vendit. Reshje të shumta ka pasur në veri të vendit, kryesisht në zonat malore, por edhe në juglindje, ku Korça është mbuluar nga dëbora. Dëborë ka pasur edhe në Tiranë. Dajti është zbardhur i tëri, ndërsa në qytet ka rënë shumë pak dëborë rreth orës 07:30. Reshjet e dëborës janë të rralla…
Lajmet Media Politikë
Super hëna e dëborës në vende të ndryshme të globit, pamje të rralla
Super hëna e dëborës u shfaq në orët e para të mëngjesit në shumë vende të botës. Ajo ofroi pamje mahnitëse dhe të rralla pasi është hëna më e madhe dhe më e ndritur për vitin 2019. Kjo është e dyta nga tre super hënat që kanë ndriçuar apo do të ndriçojnë qiellin këtë vit, duke ndjekur Super Blood Wolf Moon, që ndodhi më 21 janar, dhe i paraprin asaj që…
Bota Lajmet Media Politikë
Çfarë po ndodh me motin? Dëborë dhe në Hawaii
Reshjet e dëborës dhe i ftohti ekstrem që po shkaktojnë probleme në shumë shtete amerikane, kanë mbuluar me dëborë dhe Hawain. Stuhia gjatë fundjavës solli reshjet më të dendura të borës, të shënuara ndonjëherë në këtë vend, në 1889 metër lartësi. Ekspertët thonë se është hera e parë që bie dëborë në lartësinë më të ulët të regjistruar ndonjëherë në vend. Dëbora ra më së shumti në zonën Polipoli Spring.…
Bota Lajmet Media Politikë
Çfarë po ndodh me motin? Dëborë dhe në Hawaii
Reshjet e dëborës dhe i ftohti ekstrem që po shkaktojnë probleme në shumë shtete amerikane, kanë mbuluar me dëborë dhe Hawain. Stuhia gjatë fundjavës solli reshjet më të dendura të borës, të shënuara ndonjëherë në këtë vend, në 1889 metër lartësi. Ekspertët thonë se është hera e parë që bie dëborë në lartësinë më të ulët të regjistruar ndonjëherë në vend. Dëbora ra më së shumti në zonën Polipoli Spring.…
Bota Lajmet Media Politikë
Çfarë po ndodh me motin? Dëborë dhe në Hawaii
Reshjet e dëborës dhe i ftohti ekstrem që po shkaktojnë probleme në shumë shtete amerikane, kanë mbuluar me dëborë dhe Hawain. Stuhia gjatë fundjavës solli reshjet më të dendura të borës, të shënuara ndonjëherë në këtë vend, në 1889 metër lartësi. Ekspertët thonë se është hera e parë që bie dëborë në lartësinë më të ulët të regjistruar ndonjëherë në vend. Dëbora ra më së shumti në zonën Polipoli Spring.…
Bota Lajmet Media Politikë
Çfarë po ndodh me motin? Dëborë dhe në Hawaii
Reshjet e dëborës dhe i ftohti ekstrem që po shkaktojnë probleme në shumë shtete amerikane, kanë mbuluar me dëborë dhe Hawain. Stuhia gjatë fundjavës solli reshjet më të dendura të borës, të shënuara ndonjëherë në këtë vend, në 1889 metër lartësi. Ekspertët thonë se është hera e parë që bie dëborë në lartësinë më të ulët të regjistruar ndonjëherë në vend. Dëbora ra më së shumti në zonën Polipoli Spring.…