donald trumprilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Trump urdhëron pezullimin e avionëve Boeing
Presidenti amerikan Donald Trump urdhëroi linjat ajrore në Shtetet e Bashkuara të pezullojnë avionët 737 Max 8 të Boeingut, duke anuluar një vendim të mëparshëm nga rregullatorët amerikanë për të mbajtur avionët në fluturim pas një aksidenti të dytë vdekjeprurës që përfshiu një nga avionët e këtij lloji në Etiopi. Administrata Federale e Aviacionit për ditë me radhë u rezistoi thirrjeve për të pezulluar avionin edhe kur rregullatorët e sigurisë…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
Raporti i hetuesit të posaçëm është gati, do jetë tërmet për Trump?
Së pari duhet theksuar, se Robert Mueller nuk do ta bëjë publik raportin e tij. Marrësi i raportit është ministri i Drejtësisë, William Barr. Ai do të vendosë, se çfarë do të bëhet me këtë raport. Sigurisht ai do të këshillohet për këtë me Shtëpinë e Bardhë dhe këshilltarët juridikë të presidentit. William Barr duhet të informojë kongresin për rezultatet e raportit, dhe do të vendosë, se çfarë do të…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
“Kim është një udhëheqës i vërtetë”
Pas përfundimit të samitit të dytë, Donald Trump nuk kursen komplimentet për udhëheqësin Kim Jong Un. I pyetur nga gazetarët ai u shpreh se: “Kim është një udhëheqës i vërtetë, i mprehtë dhe mjaftë i hijshëm”. Por mesa duket komplimente të tilla kanë sjellë replika të shumta. Familja e një studenti amerikan që vdiq pasi u burgos në Korenë e Veriut, ka qortuar këto deklarata të Trump për Kim Jong-un.…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump: Bisedimet me Kim dështuan për shkak të sanksioneve
Samiti mes presidentit amerikan, Donald Trump dhe liderit verikorean, Kim Jong-un ka përfunduar pa marrëveshje, pasi Shtetet e Bashkuara kanë refuzuar kërkesat e verikoreanëve për të hequr sanksionet ndaj shtetit të tyre.“Ka pasur të bëjë me sanksionet”, ka thënë Trump në një konferencë për media. “Ata kanë kërkuar që sanksionet të hiqen në tërësi dhe ne nuk mund ta bëjmë atë”, shtoi ai. Të dy liderët është pritur që të…