dua liparilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
I dashuri publikon librin me receta gatimi, ja si reagon Dua Lipa
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe i dashuri i saj Isaac Carew e tregojnë gjithnjë dashurinë dhe mbështetjen e tyre në rrjete sociale. Këtë herë ka qenë Dua,e cila përmes disa postimeve ka uruar partnerin e saj për publikimin e librit të tij me receta gatimi. “Si je, më lër të të them diçka në vesh, ik rrëmbe librin tim të gatimit ka dalë sot. Shumë krenare për ty,”-shkruan…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Së bashku me yjet e tjerë botëror, edhe Dua pjesë e kauzës së rëndësishme
Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa do të jetë pjesë e një filmi me metrazh të shkurtër lidhur me kauzën për fuqizimin e grave dhe vajzave dhe kundër padrejtësive që u bëhen . Ka qenë filantropistja e njohur Annie Lennox dhe ‘Apple Music’ që e kanë realizuar një film të tillë për padrejtësitë që u bëhen miliona grave në mbarë botën. Dua është shprehur shumë e lumtur që është pjesë…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…