dukagjin liparilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Marrëdhënia e babait të Duas me të dashurin e saj kuptohet nga ky postim
Prej kohësh këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa është në një lidhje me Isaac Carew dhe duket se tashmë gjërat mes tyre janë edhe familjare. Ai ka qenë me të dhe familjen e saj në ndarjen e çmimeve Grammy dhe përkrah Duas në çdo moment. Por me postimin e tij të fundit të rrjete sociale, Isaac ka treguar lidhjen e afërt dhe miqësore që ka me babain e saj, Dukagjinin.…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…
Lajmet Media Politikë
Dua Lipa i dedikon të atit fjalët më të ndjera: Je drita jonë!
Pak ditë më parë në një festë të madhe Dua Lipa dhe familja e saj kanë festuar 50-vjetorin e babait, Dukagjin Lipës. Gjatë ditës së sotme Dua i ka kushtuar një postim të gjatë babait të saj në Instagram, duke i bërë të ditur se çfarë vlere ka prania e tij në jetën e saj dhe të familjes. Këtë urim të ndjerë ajo e ka publikuar së bashku me një…