edi palokarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Paloka: Do ketë surpriza për Edi Ramën
“Do ketë protestë të enjten. Në 9:30 kemi njoftuar protestë dhe do të ketë çdo të enjte. Do të ketë në çdo rast. Jo të gjitha do ia tregojmë Ramës. Do ia bëjmë surprizë ca gjëra, por absolutisht është ajo që kemi thënë, nuk ka më kthim mbrapa dhe përveç protestave nuk ka mënyrë tjetër komunikimi me këtë mazhorancë”. Numri dy i demokratëve Edi Paloka në një intervistë për abcnews…
Lajmet Media Politikë
“Nëse vjen momenti, dy duar për një kokë janë”
Edi Paloka mendon, se pavarësisht që ndërkombëtarët tani për tani kanë bërë kritika për vendimin e opozitës, do të jenë ata që do të negociojnë për qeverinë tranzitore. Sa i përket protestës, ai deklaroi: Nesër i kemi thirrur për protestë, sa për dhunën, as nuk e kemi nxitur ndonjëherë, e as do ta bëjmë. Kjo çështje është paranojë e Ramës, ne nuk i kemi kërkuar shqiptarëve të ushtrojnë dhunë. Nesër janë…
Lajmet Media Politikë
Paloka: Për Rudina Hajdarin kam vetëm këtë mesazh!
Rudina Hajdari vendosi të qëndrojë në Parlament, ndërsa vëllai i saj Kiri është shfaqur në protestë me kryedemokratin Lulzim Basha. Edi Paloka nuk komentoi vendimin, pse zonja Hajdari qëndroi në Parlament, por kishte një mesazh për të. “Rudinën e njoh pak, sepse ajo ka qenë e vogël. Jo vetëm për respekt të Azemit, por sepse i kam miq. Nuk dua të merrem me rastin e Rudinës. Të tjerët janë për…
Lajmet Media Politikë
Paloka: Përballja e parë me Ramën, 2 metra burrë iku si avdall
Edi Paloka ka treguar nga emisioni Zonë e Lirë përballjen e parë që ka pasur me Edi Ramën. Në atë kohë asnjëri prej tyre nuk ishte politikan. “Ka qenë dhe Blendi Fevziu, unë kam qenë gazetar në atë kohë. Ne ishim në konferencë, dola me Fevziu, kishte marrë një makinë nga ato karakatinat që vinin atëherë dhe po futeshim në makinë. Ky ishte me një biçikletë 28-ëshe. Ditën që është…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
“Pijeni kafen sa më larg”, çfarë po paralajmëron Paloka për protestën
Deputeti demokrat Edi Paloka ka treguar detaje nga protesta e opozitës që do të zhvillohet të martën përpara Parlamentit, ndërsa do të zhvillohet dhe seanca. Në një postim në rrjetet sociale, ai shkruan se protestuesit do jenë më të shumtë këtë herë. Sipas tij gazi iu ka ngacmuar ca nerva që kishin mbetur të fjetura. “Kam një thirrje vetëm për ata që kur njerëzit protestojnë, kanë qejf të sodisin nga…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…
Lajmet Media Politikë
Një përplasje mes militantëve? Paloka: Ne nuk e duam, por…
Në këtë krizë politike a do të ketë një përplasje militantësh? Edi Paloka nga Partia Demokratike nuk e përjashtoi këtë. Në studion e emisionit “Opinion” ai tha se vendimi është marrë në kushtet e mbijetesës. “As ne nuk e duam këtë, një përplasje militantësh. Ti ke fëmijë, ata në studio kanë fëmijë dhe duam t’i rrisim në një vend normal. Vendimi ynë është marrë në kushtet e mbijetesës. Ne do…