Emisionetrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Opinion/ Kush e vrau Jurgen Kurtin?
Mbrëmjen e 19 marsit, në programin “Opinion” u diskutua lidhur me dy vrasje të bujshme, të ndodhura brenda 48 orëve, në Tiranë. Në pjesën e parë të programit u diskutua lidhur me vrasjen e 26-vjeçarit, Jurgen Kurti. Ai u ekzekutua me armë zjarri mbrëmjen e së hënës pranë stadiumit “Selman Stermasi”, ku edhe ka humbur jetën në vend. Kurti, nuk ishte një emër i panjohur për publikun, pasi përpos jetës luksoze që…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Çfarë e lidh terroristin e Zelandës së Re me Ballkanin
Mbrëmjen e 18 marsit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me autorin e masakrës së ndodhur në Zelandën e Re, nga ku mbetën të vrarë 50 persona. Çfarë e lidh terroristin e Zelandës së Re me Ballkanin, ishte pyetja që iu shtrua të ftuarve, dhe u nxit nga njohja e thellë që autori, Brenton Tarrant kishte për gadishullin. Autori i masakrës duket se ka qenë admirues i flaktë i nacionalistëve ballkanas pasi…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Si ndryshoi Tirana në 100 vjet!
Mbrëmjen e 13 marsit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me ndryshimin që ka pësuar Tirana në 100 vite. Të ftuar për të diskutuar lidhur me ketë temë ishin Dashamir Shehi, Enkel Demi, Gentjana Keraj, Rezarta Delisula dhe Gazmend Bakiu. Më poshtë video e plotë e emisionit:
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Opinion/ Prokuroria, për çfarë e akuzon Sajmir Tahirin?
Mbrëmjen e 4 shkurtit në programin “Opinion” u diskutua lidhur me akuzat e Prokurorisë ndaj Sajmir Tahirit, ish-Ministrit të Brendshëm të Shqipërisë. Të ftuar për të diskutuar mbi akuzat që Prokuroria ka dorëzuar për Tahirin, ishin gazetarët Basir Collaku, Klodiana Lala, Anila Basha dhe Artan Hoxha, ndërsa në lidhje telefonike foli edhe avokati i Tahirit, Maks Haxhia si dhe vetë ish-ministri. Gazetarët që kanë ndjekur çështjen prej kohësh ndanë opinione të…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Kriza, ndërkombëtarët dhe qëndrimi i PS-së
Mbrëmjen e 28 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua lidhur me krizën politike në vend, reagimet e ndërkombëtarëve dhe qëndrimet e Partisë Socialiste. Të ftuar për të diskutuar mbi këto çështje ishin Andi Bejtja, Armand Shkullaku, Mark Marku, Mustafa Nano, Elisa Spiropali dhe Lorenc Vangjeli. Përmes debatit të nxehtë të ftuarit mbajtën qëndrime të ndryshme lidhur me ngjarjet e ditëve të fundit. Për më tepër ndiqni emisionin e plotë në…