ervin salianjirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. “Nëse do të kishte Prokurori, atëherë do të niste menjëherë hetimet”, tha Salianji, që sipas tij këto materiale janë publikuar më herët…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. “Nëse do të kishte Prokurori, atëherë do të niste menjëherë hetimet”, tha Salianji, që sipas tij këto materiale janë publikuar më herët…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
“Agjentët e policisë përgjojnë opozitën”
Ervin Salianji thotë se opozita prej kohësh është përgjuar. Në një emision televiziv ai deklaroi se në dosjet që ka në dorë prokuroria ka materiale video që tregojnë se qeveria e kryeministrit Edi Rama monitoron “non stop” selinë e opozitës, ish-SHQUP-in ku është vendosur prej vitesh Partia Demokratike. Super Watergati i Edvin Kristaq Urrejtjes! Miq, Ervin Saljani nxjerr fytyren reale teEdvin Kristaq Urrejtes dhe klikes se tij.Ai me video te…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…
Lajmet Media Politikë
PD nuk surprizohet me “Salianjin të pandehur”, akuza Ramës
Marrja e Ervin Salianjit si i pandehur nga Prokuroria  për dosjen “Babale”nuk ka surprizuar aspak Partinë Demokratike. Në një deklaratë për mediat, PD thotë se “Prokuroria nuk zhgënjeu dhe sot, kur zyrtarizoi vendimin politik të Edi Ramës për marrjen të pandehur të Ervin Salianjit. Asnjë surprizë nuk ka në këtë vendim, ku i akuzuar është denoncuesi dhe jo ai që bën krimin”. Partia Demokratike thotë se ishte pikërisht denoncimi i…