ETIOPIrilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Gjenden kutitë e zeza të avionit që u rrëzua në Etiopi
Një ditë pas rënies së avionit nga Etiopi ku të 157 pasagjerët në bord të tij kanë gjetur vdekjen,  janë gjetur kutitë e zeza. Avioni ishte nisur nga Etiopia për në kryeqytetin e Kenias, Naerobi dhe vetëm pas 6 minutash nga ngritja e tij në ajër dhe humbur nga radarët dhe është përplasur . Shkaqet që çuan në këtë përplasje ende nuk dihen,ndërkohë  që gjetja e kutive të zeza mund…
Bota Lajmet Media Politikë
Asnjë i mbijetuar nga rrëzimi i avionit, 157 të vdekur
Asnjë nga pasagjerët nuk ka mundur të mbijetojë nga përplasja e avionit nga Etiopia. Sipas BBC avioni është përplasur disa minuta pasi është ngritur në ajër. Në të kishte 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi të cilët duhet të mbërrinin në Nairobi të Kenias. Në këtë avion ndodheshin persona të 33 nacionaliteve të ndryshme. Përplasja ka ndodhur në 08:44 me orën lokale, vetëm 6 minuta pasi avioni u ngrit në…
Bota Lajmet Media Politikë
Asnjë i mbijetuar nga rrëzimi i avionit, 157 të vdekur
Asnjë nga pasagjerët nuk ka mundur të mbijetojë nga përplasja e avionit nga Etiopia. Sipas BBC avioni është përplasur disa minuta pasi është ngritur në ajër. Në të kishte 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi të cilët duhet të mbërrinin në Nairobi të Kenias. Në këtë avion ndodheshin persona të 33 nacionaliteve të ndryshme. Përplasja ka ndodhur në 08:44 me orën lokale, vetëm 6 minuta pasi avioni u ngrit në…
Bota Lajmet Media Politikë
Asnjë i mbijetuar nga rrëzimi i avionit, 157 të vdekur
Asnjë nga pasagjerët nuk ka mundur të mbijetojë nga përplasja e avionit nga Etiopia. Sipas BBC avioni është përplasur disa minuta pasi është ngritur në ajër. Në të kishte 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi të cilët duhet të mbërrinin në Nairobi të Kenias. Në këtë avion ndodheshin persona të 33 nacionaliteve të ndryshme. Përplasja ka ndodhur në 08:44 me orën lokale, vetëm 6 minuta pasi avioni u ngrit në…
Bota Lajmet Media Politikë
Asnjë i mbijetuar nga rrëzimi i avionit, 157 të vdekur
Asnjë nga pasagjerët nuk ka mundur të mbijetojë nga përplasja e avionit nga Etiopia. Sipas BBC avioni është përplasur disa minuta pasi është ngritur në ajër. Në të kishte 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi të cilët duhet të mbërrinin në Nairobi të Kenias. Në këtë avion ndodheshin persona të 33 nacionaliteve të ndryshme. Përplasja ka ndodhur në 08:44 me orën lokale, vetëm 6 minuta pasi avioni u ngrit në…
Bota Lajmet Media Politikë
Asnjë i mbijetuar nga rrëzimi i avionit, 157 të vdekur
Asnjë nga pasagjerët nuk ka mundur të mbijetojë nga përplasja e avionit nga Etiopia. Sipas BBC avioni është përplasur disa minuta pasi është ngritur në ajër. Në të kishte 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi të cilët duhet të mbërrinin në Nairobi të Kenias. Në këtë avion ndodheshin persona të 33 nacionaliteve të ndryshme. Përplasja ka ndodhur në 08:44 me orën lokale, vetëm 6 minuta pasi avioni u ngrit në…
Bota Lajmet Media Politikë
Rrëzohet avioni me 157 persona
Një avion nga Etiopia me pasagjerë mësohet të jetë rrëzuar  gjatë udhëtimit të tij për në Kryeqytetin e Kenia, Nairobi. Sipas BBC avioni kishte në bord 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi. Mësohet se ka viktima, por ende nuk është publikuar një shifër. Sipas zyrës së Kryeministrit të Etiopisë këtë të diel avioni “Boeing 737” ishte në një fluturim të përcaktuar përpara se të përplasej. Ndërkohë mbetet ende të paqart…
Bota Lajmet Media Politikë
Rrëzohet avioni me 157 persona
Një avion nga Etiopia me pasagjerë mësohet të jetë rrëzuar  gjatë udhëtimit të tij për në Kryeqytetin e Kenias, Nairobi. Sipas BBC avioni kishte në bord 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi. Mësohet se ka viktima, por ende nuk është publikuar një shifër. Sipas zyrës së Kryeministrit të Etiopisë këtë të diel avioni “Boeing 737” ishte në një fluturim të përcaktuar përpara se të përplasej. Ndërkohë mbetet ende të paqarta …
Bota Lajmet Media Politikë
Rrëzohet avioni me 157 persona
Një avion nga Etiopia me pasagjerë mësohet të jetë rrëzuar  gjatë udhëtimit të tij për në Kryeqytetin e Kenias, Nairobi. Sipas BBC avioni kishte në bord 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi. Mësohet se ka viktima, por ende nuk është publikuar një shifër. Sipas zyrës së Kryeministrit të Etiopisë këtë të diel avioni “Boeing 737” ishte në një fluturim të përcaktuar përpara se të përplasej. Ndërkohë mbetet ende të paqarta …
Bota Lajmet Media Politikë
Rrëzohet avioni me 157 persona
Një avion nga Etiopia me pasagjerë mësohet të jetë rrëzuar  gjatë udhëtimit të tij për në Kryeqytetin e Kenias, Nairobi. Sipas BBC avioni kishte në bord 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi. Mësohet se ka viktima, por ende nuk është publikuar një shifër. Sipas zyrës së Kryeministrit të Etiopisë këtë të diel avioni “Boeing 737” ishte në një fluturim të përcaktuar përpara se të përplasej. Ndërkohë mbetet ende të paqarta …
Bota Lajmet Media Politikë
Rrëzohet avioni me 157 persona
Një avion nga Etiopia me pasagjerë mësohet të jetë rrëzuar  gjatë udhëtimit të tij për në Kryeqytetin e Kenias, Nairobi. Sipas BBC avioni kishte në bord 149 pasagjerë dhe 8 anëtarë bordi. Mësohet se ka viktima, por ende nuk është publikuar një shifër. Sipas zyrës së Kryeministrit të Etiopisë këtë të diel avioni “Boeing 737” ishte në një fluturim të përcaktuar përpara se të përplasej. Ndërkohë mbetet ende të paqarta …