francerilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Bota Lajmet Media Politikë
Pakësohet numri i ‘jelekverdhëve’ në protestë
“Jelekverdhët” në Francë kanë vijuar për të 17-tën javë radhazi përleshjen me forcat special në qytete si Paris, Lion. Protestat e tyre masive janë bërë për shkak të reformave ekonomike të Presindetit Macron, ndonëse që në javët e para të kësaj proteste është hequr dorë nga rritja e çmimit të naftës. Ndonëse  edhe këtë herë protestat e ‘jelekëverdhëve’ ishin dhunshme dhe sërish u nevojit përdorimi i gazitlotsjellës, duket se numri…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
2 gjeneralët serbë të akuzuar për krime lufte ndaj shqiptarëve në 1912-tën
Nga Aurel Bebja/ “Vjenë – Një korrespondent i Reichspost, i cili ka qëndruar tri ditë në Nish, dërgon një rrëfim të mizorive të kryera nga ushtarët serbë ndaj të burgosurve turq dhe shqiptarë. Një mjek i Kryqit të Kuq tha se në Kratovo gjenerali Stefanoviç kishte shpërndarë në dy rreshta 100 të burgosur shqiptarë dhe qëlloi mbi ta me mitralozë. Gjenerali deklaroi se këto egërsira duhet të shfaroseshin në mënyrë…
Lajmet Media Politikë
Çfarë është taksa GAFA, do t’i sigurojë Francës 400 milionë euro në vit
Bruno le Maire, ministri francez i Ekonomisë dhe Financës bëri publik një ligj që do t’i sigurojë qeverisë franceze 400 milionë euro taksa këtë vit nga gjigantët teknologjikë si Apple, Google, Amazon, Facebook. “Gjigantët teknologjikë me më shumë se 750 milionë euro fitime dixhitale globale dhe 25 milionë euro fitime dixhitale në Francë, do të taksohen. Kjo taksë 3% do të aplikohet vetëm mbi të ardhurat e tyre dixhitale dhe…