FSHFrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
FSHF i kërkon Ramës 1 mln € shtesë për stadiumin: Ta bëjmë si “Bernabéu”
Federata Shqiptare e Futbollit i ka kërkuar 1 milion euro shtesë qeverisë për një ndryshim në projektin e Arenës Kombëtare. Federata do që stadiumi i Tiranës t’i ngjante “Santiago Bernabeut” të Realit. Sipas Abcnews, dëshira e re e drejtuesve ishte që Arena të kishte një ekran rreth e përqark stadiumit, në pjesën mbi tribunat dhe nën mbulesë, tek e cila do të transmetoheshin vazhdimisht pamje filmike që të kishin lidhje…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Zbardhet paketa e FSHF për tryezën me Ramën
Federata e Futbollit do të shkojë me propozime konkrete në tryezën që do të organizohet të hënën sa i përket të gjitha çështjeve që shqetësojnë futbollin shqiptar. Siç raporton Tv Klan, rikthimi i policisë në stadiume është pika kryesore. Sipas draftit të përgatitur në Federate që do të përkthehet me ndryshime në ligj, do të konsiderohen vepër penale hyrja në fushën e lojës, hedhja e sendeve dhe organizimi i koreve…
Lajmet Media Politikë Sport
Përplasja Polici-FSHF, faji mbetet jetim. Në 2 stadiume luhet normalisht
Një konflikt i ri po lind mes Policisë së Shtetit dhe Federatës Shqiptare të futbollit, pas dhunimit të arbitrit Eldorjan Hamiti në sfidën mes Kamzës dhe Laçit, për shkak të një 11 metërshi.Federata Shqiptare e Futbollit reagoi ndaj kësaj ngjarje të turpshme duke bërë përgjegjëse policinë shqiptare dhe nuk e përjashtoi mundësinë e ndërprerjes së kampionatit. Kritika të forta për Policinë kanë ardhur edhe nga Shoqata e Arbitrave të Shqipërisë,…
Lajmet Media Politikë Sport
Përplasja Polici-FSHF, faji mbetet jetim. Në 2 stadiume luhet normalisht
Një konflikt i ri po lind mes Policisë së Shtetit dhe Federatës Shqiptare të futbollit, pas dhunimit të arbitrit Eldorjan Hamiti në sfidën mes Kamzës dhe Laçit, për shkak të një 11 metërshi.Federata Shqiptare e Futbollit reagoi ndaj kësaj ngjarje të turpshme duke bërë përgjegjëse policinë shqiptare dhe nuk e përjashtoi mundësinë e ndërprerjes së kampionatit. Kritika të forta për Policinë kanë ardhur edhe nga Shoqata e Arbitrave të Shqipërisë,…