instagramrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Ndryshimi i madh i Instagramit, vjen me një funksion të ri
Tashmë në Instagram mund të blesh produkte nga disa marka pa u larguar nga platforma. Ky ndryshim që u prezantua mëngjesin e së martës, të dërgon te detajet e produktit, ku mund të shikosh se është shtuar opsioni: “Checkout on Instagram” (“Bli në Instagram”). Nëse e klikon atëherë do të duhet të vendosësh të gjitha informacionet për vendndodhjen, pagesën dhe kartën bankare. Madje mund të gjurmosh dhe do të marrësh…
Lajmet Media Politikë
Bie Facebook-u dhe Instagram-i
Prej disa minutash rrjetet sociale si Facebook dhe Instagram janë jashtë shërbimit në disa vende të Evropës duke përfshirë edhe Shqipërinë. Përdoruesit nuk munden të përdorin këto rrjete sociale. Të dyja këto rrjete sociale në pronësi të Mark Zuckerberg shfaqin mesazhin e gabimit teksa përdoruesit përpiqen të kenë akses tek ato./Xh.K/Opinion.al
Lajmet Media Politikë
Kylie Jenner shpjegon arsyen përse e vogla e saj quhet Stormi
Ylli televiziv Kylie Jenner ka festuar pak ditë më parë ditëlindjen e parë të vogëlushes së saj Stormi. Gjithashtu ajo tregoi se përse kishte vendosur këtë emër mjaft të veçantë për të voglën e saj. Sipas Kylie ky emër nisi në fillim si një nofkë, por më pas duket se vet Stormi e zgjodhi. “E kam ndjerë gjithë kohës. Po mendoj se ajo e zgjodhi vetë emrin e saj. Edhe…
Lajmet Media Politikë
Prek Jonida Maliqi: E kam provuar në lëkurë mos t’i kem njerëzit afër
Këngëtarja Jonida Maliqi publikoi pak ditë më parë klipin e këngës “Kthehu Tokës”, e cila do të përfaqësojë Shqipërinë në këtë edicion të Eurovizion. Ajo ka publikuar gjatë ditës së sotme një postim ku është shprehur se kjo këngë ishte shumë domethënëse për të, për  shkak se e ka provuar vetë të mos i ketë njerëzit e dashur afër, por në emigrim. “Emigracioni nuk ka vetëm ngjyrat e vendit tim.…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
“Shkon me arabë, nuk je shqiptare”, Emina ka përgjigje për komentuesin
Modelja me origjinë shqiptare Emina Cunmulaj publikon shpesh në rrjete sociale si mesazhet pozitive që i vijnë nga ndjekësit ashtu edhe ato negative. Këtë herë ajo ka postuar një mesazh mjaft ofendues që ka ardhur në adresë të saj, ku shkruhej se ajo nuk ishte shqiptare, pasi shkonte me një arab, e më pas kishte vijuar në ofendime për familjen e saj. Këtij mesazhi ofendues Emina i ka kthyer këtë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…
Lajmet Media Politikë
Fshini fotot në Instagram dhe fitoni 60 mijë $ plus 1 vit udhëtime falas
A je gati të fshish të gjithë postimet e tua në Instagram për të fituar një vit plot me udhëtime falas? Nëse po, je ende në kohë. Linja ajrore “JetBlue” ka shpallur një sfidë të re për të gjithë të fiksuarit pas Instagramit. Sfida konsiston në fshirjen e të gjithë fotografive në rrjetin social Instagram, dhe postimin e një foto që promovon linjën ajrore me hashtag-un e kompanisë, duke bërë…