italirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Manovra e gabuar çon në burg shqiptarët, ju kapen 400 mijë euro heroinë
Një operacion antidrogë në Firence të Italisë mbrëmjen e së martës ka çuar në pranga dy të rinj shqiptarë të moshave  25 dhe 33 vjeç, teksa u kanë sekuestruar mbi 8 kg heroinë me vlerë rreth 400 mijë euro. Gjithçka nisi me një postobllok policie Siç raportojnë mediat italiane, policia kishte ngritur një postobllok synonte goditjen e tregtarëve të drogës dhe prej kohësh mbante në vëzhgim  një makinë në qendër…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Ava Max flet shqip në Rai Uno: Ju dua shumë shqiptar!
Tashmë mund të klasifikohet pa frikë si një nga këngëtaret me origjinë shqiptare, e cila po bëhet e njohur ndërkombëtarisht. Mbrëmjen që lamë pas këngëtarja me origjinë nga Saranda, Ava Max, ka qenë e ftuar në emisionin “Che tempo che fa” ku performoi hitin e saj “Sweet but psycho ”. Pas performancës Ava u pyet edhe për origjinën e saj, për të cilën u shpreh se është krenare që është shqiptare…
Lajmet Media Politikë
Vidhnin shtëpitë e të moshuarve, tradhtohen nga fotot në Instagram
Katër të rinj në Itali mashtronin të moshuarit, duke u paraqitur si agjentë biznesi, e më pas vidhnin paratë dhe gjërat me vlerë që pensionistët mbanin në shtëpi. Mes tyre, edhe një 21-vjeçar shqiptar, Lorenzo Lazaj, i cili prej kohësh jeton në Itali. Me paratë e vjedhura, të rinjtë bënin jetë luksi me pushime jashtë vendit si edhe blinin veshje nga markat më të shtrenjta si Louis Vuitton apo Gucci.…
Bota Lajmet Media Politikë
Era e fortë/ Katër të vdekur në Itali, mbyllet edhe Koloseu
Edhe Italia është përfshirë nga moti i keq sot, ku për pasojë kanë humbur jetën katër persona. Problemet më të mëdha janë shënuar në rajonin qendror dhe atë jugor. Zjarrfikësit kanë bërë 1400 ndërhyrje kryesisht për shkak të erës së fortë, prej të cilave 400 vetëm në rajonin e Lacios. Në këtë rajon janë shënuar edhe katër të vdekur. Tragjedia e parë ka ndodhur në Frusinate, ku për shkak të…
Bota Lajmet Media Politikë
Arrestohen prindërit e ish-kryeministrit italian Matteo Renzi
Prindërit e ish-kryeministrit italian Matteo Renzi, të cilët prej kohësh po hetohen për afera korruptive dhe mashtrime financiare, janë shoqëruar në polici ditën e djeshme dhe më pas kanë marrë masën e arrestit shtëpiak. Ka qenë vetë Renzi që e ka dhënë lajmin mbrëmjen e ditës së hënë nëpërmjet një statusi në Facebook. Matteo Renzi, i cili së fundi ka botuar një libër për prapaskenat e politikës italiane, ka shkruar…