jennifer lopezrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Pas akuzave për tradhti i fejuari i J.Lo shfaqet më sy të nxirë
Pak ditë pasi këngëtarja Jennifer Lopez dhe sportisti Alex Rodriguez shpallën fejesën e tyre, ish-kolegu i tij Jose Canseco e akuzoi se ai ka prej vitesh një lidhje me ish-bashkëshorten e tij. Këto lajme duket se nuk i afektuan pushimet e J.Lo dhe Alex në Bahamas. Por me të mbërritur në Miami, Alex u fotografua nga paparacët me një sy të nxirë duke shkaktuar thashetheme të shumta. Ndërkohë pas akuzave të…
Lajmet Media Politikë
Publikohen momentet e propozimit për fejesë të Jennifer Lopez
Para pak ditësh këngëtarja dhe aktorja Jennifer Lopez bëri të ditur përmes një foto të Instagram se ishte lidhur në fejesë me partnerin e saj Alex Rodriguez pas 2 vjetësh lidhje. Ajo tregoi vetëm unazën  luksoze të fejesës pa shumë detaje se si kishte ndodhur propozimi, ndërkohë që janë së bashku me pushime. Megjithatë ditës e sotme ajo ndau me ndjekësit e saj në rrjete sociale disa foto tejet romantike…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Jennifer Lopez merr “dhuratën”më të keqe të mundshme nga shoku i partnerit
Jennifer Lopez u fejua me Alex Rodriguez dhe mori një unazë me vlerë prej 4.5 milionë dollarë. Por sapo lajmi u bë publik, një ish-lojtar i bejsbollit, Jose Canseco, mik i partnerit të saj, thotë se Alex e ka tradhtuar këngëtaren me ish-bashkëshorten e tij, Jessica Canescon. Ai shkroi në “Twitter” lidhur me tradhtinë, ndërsa po shikonte reality-shown, “World of Dance”, në të cilën Lopez është anëtare në juri. “Duke…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Pas 2 vitesh lidhje, fejohet Jennifer Lopez
Pas muajsh të tërë zërash se këngëtarja e njohur Jennifer Lopez është lidhur në fejesë me partnerin e saj prej dy vitesh Alex Rodriguez tashmë duket se çdo gjë është e vërtetë. Ka qenë vetLopez, e cila ka publikuar në rrjete sociale një foto ku ka treguar unazën e fejesës në një perëndim dielli romantik. Krahas fotos ajo nuk ka vendosur asnjë koment tjetër, por vetëm disa zemra të kuqe,…
Lajmet Media Politikë
Foto/Jennifer Lopez seksi dhe sportive në rrugët e Miamit
Festën e të dashuruarve këngëtarja Jennifer Lopez dhe partneri i saj Alex Rodriguez e kaluan në Miami. Megjithatë duket se këngëtarja ka vendosur ta shijojë edhe të shtunën në këtë vend së bashku me dy fëmijët e saj, binjakët 10-vjeçar Emme dhe Max. Paparacët e kanë fotografuar 49-vjeçaren duke bërë blerje me dy fëmijët e saj në momente të ndryshme të ditës. Çfarë ka rënë më tepër në sy janë…