justin bieberrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Divorc mes Bieber dhe Baldwin, flet bukuroshja
Kohët e fundit në media ka qarkulluar lajmi se çifti i njohur i showbizit Justin Bieber dhe Hailey Baldwin janë drejt divorcit. Shkak për këtë po bëhet depresioni i këngëtarit dhe kohët e vështira që ai po kalon aktualisht, duke e bërë të humbasë besimin tek bashkëshortja e tij. Por një ditë më parë çifti i njohur është fotografuar nga paparacët në një plazh në Kaliforni duke marrë rreze dielli.…
Lajmet Media Politikë
Divorc për Bieber-Baldwin? Këto foto nuk tregojnë ditë të mira për çiftin
Prej kohësh aludohet në media se martesa e këngëtarit Justin Bieber dhe Hailey Baldwin po shkon drejt fundit. Diçka e tillë po ndodh për shkak të depresionit që ‘idhulli’ i adoleshentëve po kalon. Megjithatë duket se këto fjalë nuk janë veç aludime të mediave të huaja. Paparacët e kanë fotografuar çiftin e njohur duke shëtitur në park së bashku dhe pak më vonë duke u zënë me njëri-tjetrin. Në këto…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber e pranon: Po kaloj depresion
Këngëtari Justin Bieber ka pranuar në intervistën e tij të fundit për revistën “Vogue” se po kalon një periudhë mjaft të vështirë. Ai u shpreh se fama ka ndikuar negativisht duke e bërë që t’i vijë turp nga vetja për veprimet që ka bërë. “U bëra i pamoralshëm dhe kam përdorur Xanax sepse më vinte turp nga vetja.” Këngëtari vijon me seanca terapie në mënyrë që të kuroi sëmundjen e…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…
Lajmet Media Politikë
Justin Bieber probleme me Haileyn, pendohet për kontratën paramartesore
Këngëtari i njohur Justin Bieber është lidhur në martesë pak kohë më parë me partneren e tij modelen Hailey Baldwin. Çifti mes tyre nuk kanë firmosur një marrëveshje paramartesore dhe duket se Bieber është penduar për diçka të tillë. Sipas “Cosmopolitan”, Bieber ka patur disa konflikte me bashkëshorten e tij, megjithatë po përpiqen t’a rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Këto zënka në çift kanë bërë që Bieber të mendohet rreth kontratës martesore që…