kam nje mesazh per tyrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Pas vdekjes së nënës, vajza përpiqet t’i gjejë nuse të atit
Historia e Bukuries është mjaft e veçantë. Pasi nëna e saj ka humbur jetën rreth  një vit më parë për shkak të një sëmundje ajo është përpjekur të gjejë dikë për babain e saj. Para pak muajsh fati deshi që ai të njihej me zonjën Mimoza, me të cilën u duk se u pëlqyen. Mirëpo në çastin që ata kishin vendosur të lidheshin në martesë Mimoza tërhiqet nga nga fejesë…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…
Lajmet Media Politikë
Tentoi t’i jepte fund jetës, gruaja ka një premtin për familjen e saj
E vënë përpara një seri problemesh, Denada një grua nga Pogradeci në një moment dobësie vendosi t’i jepte fund jetës. Fatmirësisht ajo mundi të shpëtojë pasi djali i saj arriti në kohë në shtëpi. Denada u bë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan ku tregoi historinë e saj të trishtë dhe gjithashtu dëshironte t’i kërkonte falje djalit të saj dhe babait. 45-vjeçarja e ka nisur…