Kastriot Skënderajrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
U shkarkua me bujë, zbulohet posti që mori Kastriot Skënderaj
Shkarkimi i tij u njoftua me bujë. Por Kastriot Skënderaj pas largimit si drejtor i Policisë së Tiranës tani do të jetë këshilltar i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Ardi Veliu. Pas tensioneve mes përbarimit dhe banorëve të një banese tek “Petro Nini”, si ministri i Brendshëm dhe kryeministri thanë se policia nuk veproi si duhej, e për këtë u bë “kurban” Kastriot Skënderaj.Me një karrierë 28-vjeçare në…
Lajmet Media Politikë
Përpara shkarkimit, ish-drejtori i policisë firmosi tender për…
Drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj u shkarkua mbrëmjen e së hënës, pas tensioneve që u krijuan mes përmbarimit dhe banorëve të një ndërtese, në lidhje me një çëshje pronësie. Por përpara këtij vendimi, Kastriot Skënderaj ka firmosur një tender për “ndërtimin e objektit multifunksional në Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë”.Rreth 11 milionë lekë të reja do të shpenzohen për zyra, bllok shërbimesh, palestër dhe salla për pritjen e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
U bë “kurban”, kush është drejtori me karrierë 28-vjeçare në polici
I pari që paralajmëroi masa ishte Ministri i Brendshëm. Vendimin e tij e mbështeti dhe shefi i qeverisë, pas pamjeve te dhimbshme që u transmetuan në gjithë mediat për një konflikt për çështje pronësie pranë shkollës “Petro Nini”.  Kështu në mbrëmje “kurban” u bë drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Ai është diplomuar “Specialist i Lartë Policie” pasi përfundoi studimet në Shkollën e Lartë të Policisë në Ministrinë e…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…
Lajmet Media Politikë
Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës
Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj. “Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur. Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe…