Kim Jong Unrilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
Nëse voton kundër liderit shpallesh i çmendur
Koreja e Veriut po përgatitet për zgjedhje, ndërsa parashikimet janë që pjesëmarrja të jetë 100 përqind, bashkë me rezultatin unanim për Partinë e Punëtorëve, për shkak se nuk ka kandidatë të tjerë. Zgjedhjet e 10 majit për Parlamentin Suprem, janë të dytat që nga koha kur lideri Kim Jong Un mori pushtetin. Zgjedhjet parlamentare mbahen çdo pesë vjet në shtetin komunist. Votuesit teorikisht mund të fshijnë emrin e kandidatit para…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…
Bota Lajmet Media Politikë
SHBA dhe Koreja e Jugut ndërpresin stërvitjet ushtarake
Pentagoni konfirmoi se Shtetet e Bashkuara me Korenë e Jugut kishin rënë dakord që të mos kryejnë më manovrat e përvitshme ushtarake me qëllim që të ndihmojnë përpjekjet diplomatike mes Amerikës dhe Koresë së Veriut. Sipas një deklarate, shefi i Pentagonit Patrick Shanahan njoftoi se shefat e mbrojtjes së SHBA-së dhe Koresë së Jugut kanë vendosur që t’i japin fund ushtrime ushtarake me qëllim “që të ulim tensionet dhe të mbështesim përpjekjet tona…