kiri hajdaririlindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Rudina nuk pranoi të dorëzojë mandatin, flet Kiri Hajdari
Sa herë që ai shfaqet në krah të Lulzim Bashës përbën lajm. E sidomos kur motra e tij, Rudina Hajdari vendosi të mos dorëzojnë mandatin e deputetit. Kiri Hajdari dhe këtë të shtunë ka marrë pjesë në protestën e opozitës, ndërsa në një status në rrjetet sociale komenton dhe veprimin e motrës. “Edhe pse me Rudinën kemi zgjedhur mënyra të ndryshme, qëllimi mbetet përherë i njëjtë. Fitore e opozitës si e…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
PD i përgjigjet Rudina Hajdarit: Nuk përfaqëson partinë
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi i është përgjigjur Rudina Hajdarit, e cila deklaroi zyrtarisht se nuk do të digjte mandatin.  Kështu sipas zotit Bardhi, Rudina Hajdari nuk përfaqëson më Partinë Demokratike dhe nuk është më pjesë e kësaj force politike. “Vendimi i Rudina Hajdarit është personal. Mandati është i demokratëve! Është e qartë se nga sot ajo nuk përfaqëson më Partinë Demokratike në Parlamentin e Krimit dhe…
Lajmet Media Politikë
Rudina Hajdari e dyzuar për mandatin, vëllai në protestë me Bashën
Deputetja demokrate Rudina Hajdari ende nuk e ka thënë fjalën e fundit nëse do heq dorë apo jo nga mandati. Në disa postime në rrjetet sociale ajo ka lënë të kuptohet se nuk do heqë dorë nga mandati, megjithatë s’ka ende një njoftim zyrtar. Por vëllai i deputetes, Kiri Hajdari është fotografuar në krah të Lulzim Bashës në protestën përpara Parlamentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
Rudina Hajdari e dyzuar për mandatin, vëllai në protestë me Bashën
Deputetja demokrate Rudina Hajdari ende nuk e ka thënë fjalën e fundit nëse do heq dorë apo jo nga mandati. Në disa postime në rrjetet sociale ajo ka lënë të kuptohet se nuk do heqë dorë nga mandati, megjithatë s’ka ende një njoftim zyrtar. Por vëllai i deputetes, Kiri Hajdari është fotografuar në krah të Lulzim Bashës në protestën përpara Parlamentit./ Opinion.al
Lajmet Media Politikë
Rudina Hajdari e dyzuar për mandatin, vëllai në protestë me Bashën
Deputetja demokrate Rudina Hajdari ende nuk e ka thënë fjalën e fundit nëse do heq dorë apo jo nga mandati. Në disa postime në rrjetet sociale ajo ka lënë të kuptohet se nuk do heqë dorë nga mandati, megjithatë s’ka ende një njoftim zyrtar. Por vëllai i deputetes, Kiri Hajdari është fotografuar në krah të Lulzim Bashës në protestën përpara Parlamentit./ Opinion.al