kliprilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Çfarë pritet të sjellin motrat Istrefi?
Pak kohë më parë është paralajmëruar një bashkëpunim mes dy motrave të njohura këngëtare, Era dhe Nora Istrefi. Duket se klipi dhe kënga janë duke u përgatitur nga dy këngëtaret e njohura. Këtë fakt e ka bërë të ditur koreografi në Tv Klan, Albi Nako i cili ka publikuar një me dy motrat ku shkruan se janë duke përgatitur diçka speciale. Nuk dihet se kur do të publikohet ky klip,…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfqasojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfaqësojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfaqësojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfaqësojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfaqësojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfqasojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Jonida Maliqi nis xhirimet e klipit për përfaqësimin në Eurovizion
Këngëtarja Jonida Maliqi do të përfqasojë këtë vit Shqipërinë në Eurovizion me këngën “Ktheju tokës”. Gjatë kësaj periudhe e deri në 16 maj kur do të ngjitet në skenën e Eurovizion në Tel Aviv, Maliqi është duke bërë të gjithë përgatitjet. Ditën e sotme ajo ka publikuar në rrjete sociale foto dhe video ku tregoi se ka nisur xhirimet e klipit. Ajo ka zbuluar fustanin që do të ketë në…
Lajmet Media Politikë
Lakuriq e mbuluar vetëm me petale trëndafili, habit Dafina Zeqiri
Ajo shfaqet tërësisht e zhveshur e mbuluar vetëm nga petale trëndafilash të kuq, duke sjellë na kujtesë një skenë nga filmi i njohur “American Beauty” kur aktorja Mena Suvari, në rolin e “Angelës” mbulohet tërësisht nga petalet e kuqe. Gjithashtu shohim se në klip Dafina ka eksperimentuar edhe me flokët duke u shfaqur njëherë brune pastaj bionde. Nuk është hera e parë që Dafina shfaqet tejet provokuese në klipe./Xh.K/Opinion.al/
Lajmet Media Politikë
Lakuriq e mbuluar vetëm me petale trëndafili, habit Dafina Zeqiri
Ajo shfaqet tërësisht e zhveshur e mbuluar vetëm nga petale trëndafilash të kuq, duke sjellë na kujtesë një skenë nga filmi i njohur “American Beauty” kur aktorja Mena Suvari, në rolin e “Angelës” mbulohet tërësisht nga petalet e kuqe. Gjithashtu shohim se në klip Dafina ka eksperimentuar edhe me flokët duke u shfaqur njëherë brune pastaj bionde. Nuk është hera e parë që Dafina shfaqet tejet provokuese në klipe./Xh.K/Opinion.al/
Lajmet Media Politikë
Lakuriq e mbuluar vetëm me petale trëndafili, habit Dafina Zeqiri
Ajo shfaqet tërësisht e zhveshur e mbuluar vetëm nga petale trëndafilash të kuq, duke sjellë na kujtesë një skenë nga filmi i njohur “American Beauty” kur aktorja Mena Suvari, në rolin e “Angelës” mbulohet tërësisht nga petalet e kuqe. Gjithashtu shohim se në klip Dafina ka eksperimentuar edhe me flokët duke u shfaqur njëherë brune pastaj bionde. Nuk është hera e parë që Dafina shfaqet tejet provokuese në klipe./Xh.K/Opinion.al/
Lajmet Media Politikë
Lakuriq e mbuluar vetëm me petale trëndafili, habit Dafina Zeqiri
Ajo shfaqet tërësisht e zhveshur e mbuluar vetëm nga petale trëndafilash të kuq, duke sjellë na kujtesë një skenë nga filmi i njohur “American Beauty” kur aktorja Mena Suvari, në rolin e “Angelës” mbulohet tërësisht nga petalet e kuqe. Gjithashtu shohim se në klip Dafina ka eksperimentuar edhe me flokët duke u shfaqur njëherë brune pastaj bionde. Nuk është hera e parë që Dafina shfaqet tejet provokuese në klipe./Xh.K/Opinion.al/