Komenterilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
Ja çfarë s’mund të komentoni më në Instagramin e familjes mbretërore
Duke u përpjekur për të luftuar bulizmin, ofendimet dhe fjalët e pahijshme në rrjetet sociale, familja mbretërore ka publikuar disa rregulla për ndjekësit që ndërveprojnë me ta në profilet e tyre zyrtare në Twitter dhe Instagram. Sipas këtyre rregullave komentet nuk mund të: Përmbajnë fjalë fyese, ofendime, kërcënime, janë abuzive, shfaqin urrejtje, promovojnë dhunën apo ngacmimet seksuale. Promovojnë diskriminimin, bazuar në racën, gjininë, fenë, nacionalitetin, paaftësinë, orientimin seksual ose moshën. Thyerjen…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
YouTube merr vendimin drastik, çaktivizon komentet në këto video
YouTube deklaroi se do të çaktivizojë komentet në thuajse të gjitha videot ku shfaqen fëmijë nën moshën 18 vjeç në përpjekje për t’i mbrojtur ata dhe familjet e tyre. YouTube fillimisht çaktivizoji komentet tek ato video që tërhiqnin komente të papërshtatshme dhe negative por gjithashtu dhe ato me natyrë seksuale.Por tashmë do të çaktivizojë komentet në çdo video ku shfaqen minorenë. Ndryshimi do të hyjë në fuqi në muajt në vijim.…
Lajmet Media Politikë
A do të jetë 2019-a viti i euro-skeptikëve?
Lisa Bryant-Një poster në selinë e Tubimit Kombëtar pranë Parisit, tregon Marine Le Pen duke buzëqeshur pranë Ministrit të Brendshëm italian dhe ushëheqësit të Ligës Veriore, Matteo Salvini. “Kudo në Evropë, idetë tona po vijnë në pushtet”, lexohet në poster. Mesazhi nuk është thjesht një aspiratë. Ndërsa nxehet fushata për zgjedhjet e Parlamentit Evropian në maj, ekspertët parashikojnë që dy udhëheqësit e së djathtës së skajshme dhe ata të lëvizjeve…
Bota Lajmet Media Politikë
Bernard-Henri Lévy: Europa, utopia dhe shpresa e fundit e gjeneratës sonë
Si gjithmonë me këmishën e bardhë të zbërthyer nën xhaketën e zezë, Bernard-Henri Lévy po bëhet gati për një interpretim të ri. Për luftë teatrosh, pasi luftëra të vërteta dhe të rrezikshme ka kaluar disa: Pakistanin, Bosnjen, frontin kurd në konfliktin sirian. Tani bën provat e fundit për shfaqjen “Looking for Europe”. Anëtar i lëvizjes së majit ’68, Bernard-Henri Lévy është ndër filozofët më influentë dhe njëkohësisht më të kontestuar…
Lajmet Media Politikë
Antisemitizmi në rritje
Martin Gak-Imazhet e sulmit ndaj Alain Finkielkraut të shtunën e kaluar (16.02.) në rrugët e Parisit tregojnë të gjitha simptomat tipike të dhunës së një turme kundër hebrejve në rrugët e Europës, ashtu siç e njohim nga vitet 1930 dhe 1940. Imazhi i një burri të moshuar me gjyslykë, që rrethohet nga një grup manifestuesish të uniformuar, është një ndër çastet më shokuese, që ka nxjerrë në pah valën aktualisht…
Lajmet Media Politikë
Basti i rëndë dhe i rrezikshëm i Lulzim Bashës
Nga Mustafa Nano/ Nuk dihet se kush e hodhi i pari idenë e djegjes së mandateve të përfaqësimit të popullit në parlament, por e vërteta është që kjo ide ngjiti te një numër njerëzish të opozitës. Dhe Basha, pasi hezitoi gjatë, ndoshta i kompleksuar prej akuzave të padrejta që i kanë bërë, doli dhe shpalli vendimin e madh. “Do djegim mandatet”, tha pas protestës. Pikërisht në këtë rrethanë kur u…
Lajmet Media Politikë
Edi Rama në keni Perëndi, mos e bëni më këtë gjë!
Mustafa Nano-Kemi parë më se njëherë Kryeministrin Rama që na ka dhënë lajmin se familjes X, Y apo Z i është meremetuar shtëpia, i është bërë si e re, apo i është ndërtuar nga e para. Rama në raste të tilla është gjithnjë atje, në vendin e ngjarjes, i shoqëruar nga kamerat dhe gazetarët e televizionit më të çuditshëm mbi faqe të dheut, ERTV, të cilët, pasi e kopsitin mirë…
Lajmet Media Politikë
Çfarë shkruante gazeta franceze për vizitën e princeshës shqiptare
Nga Aurenc Bebja*, Francë – 12 Shkurt 2019 “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 5 korrikut 1939, në faqen n°7, një shkrim në lidhje me rrëfimin e motrës së madhe të mbretit Zog, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar : Motra e madhe e mbretit Zog është nisur për në Paris Marsejë, 4 Korrik   Motra më e madhe e…
Lajmet Media Politikë
Çfarë shkruante gazeta franceze për vizitën e princeshës shqiptare
Nga Aurenc Bebja*, Francë – 12 Shkurt 2019 “Paris-soir” ka botuar, të mërkurën e 5 korrikut 1939, në faqen n°7, një shkrim në lidhje me rrëfimin e motrës së madhe të mbretit Zog, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar : Motra e madhe e mbretit Zog është nisur për në Paris Marsejë, 4 Korrik   Motra më e madhe e…