KQZrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
Pavarësisht krizës, KQZ tender për zgjedhjet lokale
Ndërkohë që kriza politike që ka mbërthyer vendin nuk po gjen zgjidhje, pasi palët nuk lëvizin nga pozicionet e tyre, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur procedurat për një tender në lidhje me zgjedhjet lokale. Kështu ky institucion ka hapur tenderin për prodhimin e dhoma të fshehta dhe kuti kartoni për zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Fondi limit që ka KQZ për këtë tender është rreth 9 milionë lekë. Opozita,…
Lajmet Media Politikë
6 kandidatë të tjerë marrin mandatin, opozita bëhet me 10 deputetë
6 kandidatë të tjerë do të marrin mandatin e deputetit të hënën. Njoftimi zyrtar vjen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Deputetët që do të marrin mandatin janë tre nga lista e PD-së dhe tre nga lista e LSI-së, duke e çuar në 10 numrin e deputetëve në Kuvend nga listat e opozitës, pasi një javë më parë 4 të tjerë morrën mandatin. Kështu Lefter Maliqi do të zëvendësojë  Astrit Veliaj, Elda Hoti…
Lajmet Media Politikë
6 kandidatë të tjerë marrin mandatin, opozita bëhet me 10 deputetë
6 kandidatë të tjerë do të marrin mandatin e deputetit të hënën. Njoftimi zyrtar vjen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Deputetët që do të marrin mandatin janë tre nga lista e PD-së dhe tre nga lista e LSI-së, duke e çuar në 10 numrin e deputetëve në Kuvend nga listat e opozitës, pasi një javë më parë 4 të tjerë morrën mandatin. Kështu Lefter Maliqi do të zëvendësojë  Astrit Veliaj, Elda Hoti…
Lajmet Media Politikë
6 kandidatë të tjerë marrin mandatin, opozita bëhet me 10 deputetë
6 kandidatë të tjerë do të marrin mandatin e deputetit të hënën. Njoftimi zyrtar vjen nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Deputetët që do të marrin mandatin janë tre nga lista e PD-së dhe tre nga lista e LSI-së, duke e çuar në 10 numrin e deputetëve në Kuvend nga listat e opozitës, pasi një javë më parë 4 të tjerë morrën mandatin. Kështu Lefter Maliqi do të zëvendësojë  Astrit Veliaj, Elda Hoti…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
KQZ rrëzon PS-në, “fati i buzëqesh” Dakos dhe Sejdinit
KQZ rrëzon propozimin e Partisë Socialiste për ndalimin e kryebashkiakëve me 3 mandate për zgjedhjet lokale të 2019. Për të kaluar ky propozim duheshin 5 vota, por u morën vetëm 4 pro. Kundër votoi vetëm kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Nëse ky propozim do të ishte miratuar nga KQZ, atëherë PS “lante duart” me kryebashkiakun e Durrësit, Vangjush Dako dhe Qazim Sejdinit të Elbasanit. Ligji prek dhe emra kryebashkiakësh nga…