kriza politikerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Manja mesazh opozitës: Kundërshtari nuk të heq litarin por karrigen
Për deputetin, Ulsi Manja, përsa kohë opozita merr përsipër të përcaktojë liderin politik të kundërshtarit, nuk mund të ketë dialog politik. I ftuar në “ABC news”, Manja duke e cilësuar një vetëvrasje politike aktin e djegies së mandateve nga opozita i bëri të qartë kësaj të fundit se kundërshtari politik të heq karrigen dhe jo litarin. “Kjo që thotë opozita nuk lë shteg për dialog. Opozita i thotë shumicës qeverisëse…
Lajmet Media Politikë
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte as shitblerje vote
Teksa opozita e ka akuzuar vazhdimisht kryeministrin Edi Rama për shitblerje të votave në zgjedhjet parlamentare të 2017, së fundmi edhe Monika Kryemadhi në “Opinion”, kryeministri Edi Rama është kundëpërgjigjur duke kaluar në rolin e akuzuesit. Në përgjigje të një komentuesi në fb, Rama ka veçuar LSI, duke u shprehur se po të mos ishte kjo parti nuk do të ekzistonte fenomeni i shitblerjes së votës në nivele serioze. “Kontestohet…
Lajmet Media Politikë
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte as shitblerje vote
Teksa opozita e ka akuzuar vazhdimisht kryeministrin Edi Rama për shitblerje të votave në zgjedhjet parlamentare të 2017, së fundmi edhe Monika Kryemadhi në “Opinion”, kryeministri Edi Rama është kundëpërgjigjur duke kaluar në rolin e akuzuesit. Në përgjigje të një komentuesi në fb, Rama ka veçuar LSI, duke u shprehur se po të mos ishte kjo parti nuk do të ekzistonte fenomeni i shitblerjes së votës në nivele serioze. “Kontestohet…
Lajmet Media Politikë
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte as shitblerje vote
Teksa opozita e ka akuzuar vazhdimisht kryeministrin Edi Rama për shitblerje të votave në zgjedhjet parlamentare të 2017, së fundmi edhe Monika Kryemadhi në “Opinion”, kryeministri Edi Rama është kundëpërgjigjur duke kaluar në rolin e akuzuesit. Në përgjigje të një komentuesi në fb, Rama ka veçuar LSI, duke u shprehur se po të mos ishte kjo parti nuk do të ekzistonte fenomeni i shitblerjes së votës në nivele serioze. “Kontestohet…
Lajmet Media Politikë
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte as shitblerje vote
Teksa opozita e ka akuzuar vazhdimisht kryeministrin Edi Rama për shitblerje të votave në zgjedhjet parlamentare të 2017, së fundmi edhe Monika Kryemadhi në “Opinion”, kryeministri Edi Rama është kundëpërgjigjur duke kaluar në rolin e akuzuesit. Në përgjigje të një komentuesi në fb, Rama ka veçuar LSI, duke u shprehur se po të mos ishte kjo parti nuk do të ekzistonte fenomeni i shitblerjes së votës në nivele serioze. “Kontestohet…
Lajmet Media Politikë
Rama: Po të mos kishte LSI, nuk do të kishte as shitblerje vote
Teksa opozita e ka akuzuar vazhdimisht kryeministrin Edi Rama për shitblerje të votave në zgjedhjet parlamentare të 2017, së fundmi edhe Monika Kryemadhi në “Opinion”, kryeministri Edi Rama është kundëpërgjigjur duke kaluar në rolin e akuzuesit. Në përgjigje të një komentuesi në fb, Rama ka veçuar LSI, duke u shprehur se po të mos ishte kjo parti nuk do të ekzistonte fenomeni i shitblerjes së votës në nivele serioze. “Kontestohet…
Lajmet Media Politikë
Manja: Basha po luan blofin, të sjellë kandidatët në Kuvend
Deputeti socialist, Ulsi Manja, e cilëson një blof politik ‘formulën e zgjidhjes’ të parashtruar nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas takimit që opozita pati me Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Christian Danielsson. Në një intervistë për “ABC news” , Manja thotë se Basha është i pabesueshëm dhe jo serioz në kërkesat për ndryshime kushtetuese dhe reformë elektorale, pasi nëse do të ishte kështu…
Lajmet Media Politikë
Manja: Basha po luan blofin, të sjellë kandidatët në Kuvend
Deputeti socialist, Ulsi Manja, e cilëson një blof politik ‘formulën e zgjidhjes’ të parashtruar nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas takimit që opozita pati me Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Christian Danielsson. Në një intervistë për “ABC news” , Manja thotë se Basha është i pabesueshëm dhe jo serioz në kërkesat për ndryshime kushtetuese dhe reformë elektorale, pasi nëse do të ishte kështu…
Lajmet Media Politikë
Manja: Basha po luan blofin, të sjellë kandidatët në Kuvend
Deputeti socialist, Ulsi Manja, e cilëson një blof politik ‘formulën e zgjidhjes’ të parashtruar nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas takimit që opozita pati me Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Christian Danielsson. Në një intervistë për “ABC news” , Manja thotë se Basha është i pabesueshëm dhe jo serioz në kërkesat për ndryshime kushtetuese dhe reformë elektorale, pasi nëse do të ishte kështu…
Lajmet Media Politikë
Manja: Basha po luan blofin, të sjellë kandidatët në Kuvend
Deputeti socialist, Ulsi Manja, e cilëson një blof politik ‘formulën e zgjidhjes’ të parashtruar nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas takimit që opozita pati me Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Christian Danielsson. Në një intervistë për “ABC news” , Manja thotë se Basha është i pabesueshëm dhe jo serioz në kërkesat për ndryshime kushtetuese dhe reformë elektorale, pasi nëse do të ishte kështu…
Lajmet Media Politikë
Manja: Basha po luan blofin, të sjellë kandidatët në Kuvend
Deputeti socialist, Ulsi Manja, e cilëson një blof politik ‘formulën e zgjidhjes’ të parashtruar nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas takimit që opozita pati me Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat Evropiane të Fqinjësisë dhe Zgjerimit, Christian Danielsson. Në një intervistë për “ABC news” , Manja thotë se Basha është i pabesueshëm dhe jo serioz në kërkesat për ndryshime kushtetuese dhe reformë elektorale, pasi nëse do të ishte kështu…
Lajmet Media Politikë
Soreca shpreson për rikthimin e normalitetit politik
Përkundër qëndrimeve të opozitës, Ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca ende shpreson për rikthimin e normalitetit politik në vend. Në përmbyllje të vizitës së zyrtarit të lartë të BE-së, Christian Danielsson, Soreca shkruan në twitter se shpreson për të gjithë qytetarët e Shqipërisë që ftesa e Brukselit për të rikthyer një mjedis më konstruktiv politik të mos mbetet pa dëgjuar. “Ky është një mision i përbashkët kombëtar ” nënvizon…
Lajmet Media Politikë
Soreca shpreson për rikthimin e normalitetit politik
Përkundër qëndrimeve të opozitës, Ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca ende shpreson për rikthimin e normalitetit politik në vend. Në përmbyllje të vizitës së zyrtarit të lartë të BE-së, Christian Danielsson, Soreca shkruan në twitter se shpreson për të gjithë qytetarët e Shqipërisë që ftesa e Brukselit për të rikthyer një mjedis më konstruktiv politik të mos mbetet pa dëgjuar nga faktori politik shqiptar. “Ky është një mision i…
Lajmet Media Politikë
Soreca shpreson për rikthimin e normalitetit politik
Përkundër qëndrimeve të opozitës, Ambasadori i BE-së në Tiranë Luigi Soreca ende shpreson për rikthimin e normalitetit politik në vend. Në përmbyllje të vizitës së zyrtarit të lartë të BE-së, Christian Danielsson, Soreca shkruan në twitter se shpreson për të gjithë qytetarët e Shqipërisë që ftesa e Brukselit për të rikthyer një mjedis më konstruktiv politik të mos mbetet pa dëgjuar nga faktori politik shqiptar. “Ky është një mision i…