kylie jennerrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Kim Kardashian imiton motrën e saj të vogël Kylie
Ylli televiziv Kylie Jenner duket se është kthyer në inspirim për motrën e saj më të madhe Kim Kardashian sa i përket stilit. Ajo ka publikuar një foto  në rrjete sociale ku ka treguar se ka ndryshuar flokët e saj nga brune në bojqielli ose ndryshe si sirenë. Diçka të tillë e kemi parë disa vite më parë tek Kylie. Tashmë duket se nuk është më Kylie që ‘imiton’ të…
Lajmet Media Politikë
Kylie Jenner shpjegon arsyen përse e vogla e saj quhet Stormi
Ylli televiziv Kylie Jenner ka festuar pak ditë më parë ditëlindjen e parë të vogëlushes së saj Stormi. Gjithashtu ajo tregoi se përse kishte vendosur këtë emër mjaft të veçantë për të voglën e saj. Sipas Kylie ky emër nisi në fillim si një nofkë, por më pas duket se vet Stormi e zgjodhi. “E kam ndjerë gjithë kohës. Po mendoj se ajo e zgjodhi vetë emrin e saj. Edhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Jo më Zuckerberg, kjo është miliarderja më e re e bërë vetë në botë
Revista prestigjioze “Forbes” ka publikuar listën e miliarderëve të rinj në botë. Tashmë nga vendi i parë duke rrëzuar themeluesi i “Facebook”, Mark Zuckerberg dhe në vend të tij është 21-vjeçarja Kylie Jenner. Bukuroshja ndodhej në fakt në dy lista atë të miliarderëve më të rinj të bërë vetë dhe në atë të miliarderëve më të rinj. Jenner ka arritur të grumbullojë një vlerë prej 1 miliard dollarësh neto dhe…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…
Lajmet Media Politikë
Partneri i Kylie Jenner i bën dedikimin e ëmbël ‘live’ nga koncerti
Pas problemeve që pati ylli televiziv Khloe Kardashian  me tradhtinë që i bënë partneri i saj Tristan Thompson dhe mikesha e familjes Jordyn Woods, edhe motra e saj Kylie ka hasur një situatë të vështirë. Ajo ka dyshuar se partneri e saj reperi Travis Scott e ka tradhtuar, por duket se keqkuptimet mes tyre janë sqaruar. Madje, sipas Us Weekly ai i ka bërë një dedikim Kylie duke thënë gjatë koncertit…