kylierilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet arsyeja pse Kylie Jenner akuzoi partnerin se e kishte tradhtuar
Së fundmi u përfol se Kylie Jenner kishte prova se partneri i saj Travis Scott e ka tradhtuar me dikë tjetër. Mirëpo pavarësisht gjithçkaje, sipas “TMZ”, 21-vjeçarja vendosi të qëndrojë me 26-vjeçarin. Ndërkohë ditën e sotme është zbuluar edhe arsyeja se pse Kylie dyshonte se e tradhtonte partneri. Një burim ka deklaruar për “People” se çifti ka debatuar me njëri-tjetrin pasi Kylie ka parë në telefonin e Travis diçka që…
Lajmet Media Politikë
Pas skandalit të tradhtisë, Jordyn Woods mund të fitojë miliona dollarë
E gjithë bota e saj u kthye përmbys javën e kaluar kur u zbulua se Jordyn Woods kishte tradhtuar besimin e shoqeve të saj, Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian duke u afruar më shumë seç duhej me partnerin e kësaj të fundit. Por për Jordyn Woods e gjithë kjo mund të kthehet në më shumë famë dhe para, pasi mediat raportuan se 21-vjeçares i është ofruar një shfaqje televizive dhe…
Lajmet Media Politikë
Pas skandalit të tradhtisë, Jordyn Woods mund të fitojë miliona dollarë
E gjithë bota e saj u kthye përmbys javën e kaluar kur u zbulua se Jordyn Woods kishte tradhtuar besimin e shoqeve të saj, Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian duke u afruar më shumë seç duhej me partnerin e kësaj të fundit. Por për Jordyn Woods e gjithë kjo mund të kthehet në më shumë famë dhe para, pasi mediat raportuan se 21-vjeçares i është ofruar një shfaqje televizive dhe…
Lajmet Media Politikë
Pas skandalit të tradhtisë, Jordyn Woods mund të fitojë miliona dollarë
E gjithë bota e saj u kthye përmbys javën e kaluar kur u zbulua se Jordyn Woods kishte tradhtuar besimin e shoqeve të saj, Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian duke u afruar më shumë seç duhej me partnerin e kësaj të fundit. Por për Jordyn Woods e gjithë kjo mund të kthehet në më shumë famë dhe para, pasi mediat raportuan se 21-vjeçares i është ofruar një shfaqje televizive dhe…
Lajmet Media Politikë
Pas skandalit të tradhtisë, Jordyn Woods mund të fitojë miliona dollarë
E gjithë bota e saj u kthye përmbys javën e kaluar kur u zbulua se Jordyn Woods kishte tradhtuar besimin e shoqeve të saj, Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian duke u afruar më shumë seç duhej me partnerin e kësaj të fundit. Por për Jordyn Woods e gjithë kjo mund të kthehet në më shumë famë dhe para, pasi mediat raportuan se 21-vjeçares i është ofruar një shfaqje televizive dhe…
Lajmet Media Politikë
Pas skandalit të tradhtisë, Jordyn Woods mund të fitojë miliona dollarë
E gjithë bota e saj u kthye përmbys javën e kaluar kur u zbulua se Jordyn Woods kishte tradhtuar besimin e shoqeve të saj, Kylie Jenner dhe Khloe Kardashian duke u afruar më shumë seç duhej me partnerin e kësaj të fundit. Por për Jordyn Woods e gjithë kjo mund të kthehet në më shumë famë dhe para, pasi mediat raportuan se 21-vjeçares i është ofruar një shfaqje televizive dhe…
Lajmet Media Politikë
Kylie Jenner huton sërish ndjekësit, a është shtatzënë për herë të dytë?
Kylie Jenner postoi mëngjesin e sotëm një foto me partnerin e saj, Travis Scott në Instagram. Dyshja pozoi e ulur në shkallë, teksa Kylie qëndron pas duke përqafuar partnerin. Por mbishkrimi i fotos: “Bebi 2?” habiti të gjithë fansat. Kujtojmë se dyshimet se Kylie ishte në pritje të një fëmije tjetër, morën fund vetëm në fund të muajit janar kur ajo e mohoi kategorikisht lajmin për një shtatzani të dytë. …
Lajmet Media Politikë
Kylie Jenner huton sërish ndjekësit, a është shtatzënë për herë të dytë?
Kylie Jenner postoi mëngjesin e sotëm një foto me partnerin e saj, Travis Scott në Instagram. Dyshja pozoi e ulur në shkallë, teksa Kylie qëndron pas duke përqafuar partnerin. Por mbishkrimi i fotos: “Bebi 2?” habiti të gjithë fansat. Kujtojmë se dyshimet se Kylie ishte në pritje të një fëmije tjetër, morën fund vetëm në fund të muajit janar kur ajo e mohoi kategorikisht lajmin për një shtatzani të dytë. …
Lajmet Media Politikë
Kylie Jenner së shpejti nënë për herë të dytë: Dua një familje të madhe
Kylie Jenner dhe Travis Scott u bënë prindër të një vajze shkurtin e vitit që shkoi dhe e pagëzuan me emrin Stormi. Kur kanë mbetur vetëm pak ditë nga ditëlindja e parë e së voglës, ylli televiziv i ‘Keeping up with Kardashians’ është arratisur në një destinacion tropikal së bashku me të bijën. Por kjo nuk është e vetmja e re që vjen nga familja më e famshme në botë.…