lacrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë Sport
Dhunë në Kamëz, tifozët futen në fushë dhe godasin arbitrin
Ndeshja mes Kamzës dhe Laçit është shoqëruar me incididente.  Tifozët e Kamzës kanë hyrë në fushën e lojës dhe kanë goditur arbitrin Eldorian Hamiti. Duket se ngjarja u shkaktua pasi arbitri akordoi një penallti në minutën e 95-të. Gjithashtu mësohet se ka pasur dhe presion nga tifozët edhe për të fikur kamerat. Sfida e cila po luhet në Kamëz, është e vlefshme për javën e 24-t të Kategorisë Superiore. Kamzalinjtë…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…
Lajmet Media Politikë
Makina përfundon në arë, drejtuesja në gjendje të rëndë
Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm në aksin Lezhë-Laç, pranë kryqëzimit të Shëngjinit. Sipas informacioneve paraprake të policisë, një grua e cila po drjetonte një mjet tip “Renault”, ka dalë nga rruga duke mbetur e plagosur rëndë. Gruaja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, thuhet se është në gjendje kritike për jetën. Dyshohet se shkak për devijimin nga rruga të jetë bërë përplasja me një…