lezherilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
U qëlluan në pritë, çfarë deklaruan punonjësit e bashkisë në polici
Pak orë më parë dy punonjës të Bashkisë Lezhë u bënë pre e një atentati pranë fshatit Tresh në Lezhë, kur nga një makinë u qëllua me breshëri armësh nga një makinë tjetër në lëvizje. Mirel Ndoka dhe Edmond Mhilli, në dëshminë e tyre dhënë në Polici, mësohet se kanë thënë se janë qëlluar nga persona të paidentifikuar. Në momentin e atentatit, Mirel Ndoka, punonjës i INUV në Bashkinë Lezhës…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Detajet/ Atentati në Lezhë, kush janë punonjësit e bashkisë që u qëlluan
Janë zbardhur detaje të reja mbi atentatin e ndodhur rreth një orë më parë në aksin rrugor Lezhë-Laç, ku një makinë në të cilën udhëtonin dy persona u qëllua në lëvizje e sipër nga një tjetër makinë. Sipas informacioneve më të fundit, pre e këtij atentati kanë rënë dy punonjës të Bashkisë Lezhë. Ata janë Edmond Mhilli dhe Mirel Ndoka. Për fatin e tyre të mirë, plumbat e derdhur në…
Lajmet Media Politikë
Atentat në rrugë kryesore, makina qëllohet me breshëri në lëvizje
Një atentat në pritë ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Lezhës. Persona të armatosur të hipur në një makinë në lëvizje kanë qëlluar drejt një makine tjetër po në lëvizje. Makina që u bre e atentatit po lëvizte nga Lezha në drejtim të Tiranës. Policia nuk ka bërë ende të ditur identitetin e personave të cilët u bënë pre e atentatit. Deri më tani nuk ka informacion…
Lajmet Media Politikë
Atentat në rrugë kryesore, makina qëllohet me breshëri në lëvizje
Një atentat në pritë ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Lezhës. Persona të armatosur të hipur në një makinë në lëvizje kanë qëlluar drejt një makine tjetër po në lëvizje. Makina që u bre e atentatit po lëvizte nga Lezha në drejtim të Tiranës. Policia nuk ka bërë ende të ditur identitetin e personave të cilët u bënë pre e atentatit. Deri më tani nuk ka informacion…
Lajmet Media Politikë
Atentat në rrugë kryesore, makina qëllohet me breshëri në lëvizje
Një atentat në pritë ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Lezhës. Persona të armatosur të hipur në një makinë në lëvizje kanë qëlluar drejt një makine tjetër po në lëvizje. Makina që u bre e atentatit po lëvizte nga Lezha në drejtim të Tiranës. Policia nuk ka bërë ende të ditur identitetin e personave të cilët u bënë pre e atentatit. Deri më tani nuk ka informacion…
Lajmet Media Politikë
Atentat në rrugë kryesore, makina qëllohet me breshëri në lëvizje
Një atentat në pritë ka ndodhur pak minuta më parë në qytetin e Lezhës. Persona të armatosur të hipur në një makinë në lëvizje kanë qëlluar drejt një makine tjetër po në lëvizje. Makina që u bre e atentatit po lëvizte nga Lezha në drejtim të Tiranës. Policia nuk ka bërë ende të ditur identitetin e personave të cilët u bënë pre e atentatit. Deri më tani nuk ka informacion…