lidhjerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Një miliarder në jetën e Angelina Jolie? Ja e vërteta
Para pak kohësh ka qarkulluar në media lajmi se aktorja e njohur Angelina Jolie është duke njohur dikë tjetër, tashmë që martesa e saj me aktorin Brad Pitt ka përfunduar. Madje sipas disa mediavetë huaja, Jolie është duke u njohur me një miliarder. Por sipas “Hollywoodlife” këto lajme janë të pavërteta. Miq të afërt të aktores kanë treguar se Jolie është tërësisht e fokusuar tek fëmijët e saj dhe nuk…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Monica Bellucci dorë për dore me të dashurin e ri
Që pas ndarjes së saj me aktorin francez Vincent Cassell është spekuluar mjaft për një histori dashurie të re të aktores Monica Bellucci. Thashethemet për këtë histori të re të saj janë publikuar që në maj të vitit 2017. Por daljen e parë me të dashurin e ri, 36-vjeçarin Nicolas Lefebvre e bëri gjatë sfilatës së Chanel. Ata janë fotografuar së bashku teksa shijonin këtë sfilatë, të veshur mjaft elegant dhe…
Lajmet Media Politikë
Këto janë kombinimet e shenjave të horoskopit që nuk funksionojnë si çift
Ndonjëherë karakteristikat e shenjave të horoskopit ndihmojnë për të kuptuar se me cilët persona mund të funksionojë një lidhje ose jo. Për të gjithë ata që janë të dhënë pas karakteristikave të shenjave, ja cilat janë kombinimet që nuk rezultojnë si lidhje të suksesshme në dashuri. Luani dhe Demi Për këto dy shenja kryeneçe mund të ketë vetëm miqësi dhe respekt, por jo dashuri. Secila prej tyre ka prioritet e…
Lajmet Media Politikë
Shenjat që tregojnë se lidhja juaj nuk po shkon siç duhet
Çdo histori dashurie ka specifikat e saj. Por duhet bërë dallimi në  një lidhje, nga partnerët që janë motivues, tek ata që në fakt shkaktojnë stres në lidhje. Përmes këtyre 4 shenjave mund të dalloni nëse jeni në një lidhje të shëndetshme ose jo. Ndjeni gjithnjë  nevojën për të përmirësuar diçka në marrëdhënien tuaj Nëse gjatë pjesës më të madhe të kohës ndjen që duhet të rregullosh gjithnjë diçka në…
Lajmet Media Politikë
3 shenjat që tregojnë se nuk jeni vetëm shokë!
Ndonjëherë pëlqimi mes dy personave ka lindur dhe ata janë të fundit që e vënë re. Por përmes këtij shkrimi do t’iu tregojmë disa nga shenjat dalluese kur dy persona kanë nisur të pëlqehen, por mes tyre ende nuk është diçka e qartë. Personat përreth jush ju pyesin nëse jeni bashkë Ndodh që miqtë rreth jush ju pyesin nëse keni nisur të dilni bashkë dhe nëse tashmë e keni kaluar…