luke perryrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Hiri i aktorit Luke Perry u shpërnda në vendin e tij të preferuar
Pak ditë më parë aktori i njohur amerikan  Luke Perry ndërroi jetë si pasojë e një hemorragjie cerebrale në moshën 52-vjeçare. Mediat e huaja raportojnë se trupi i tij është djegur dhe se hiri është shpërndarë në vendin më të preferuar të tij, tek ferma në Tennessee. Sipas familjarëve të aktorit të ndjerë tashmë hiri I tij ndodhet në vendin e tij më të dashur. Perry i njohur për rolin e…
Lajmet Media Politikë
Vajza e aktorit të ndjerë iu kthehet komentuesve: Nuk do qaj se thoni ju
Pak javë më parë aktori i njohur amerikan Luke Perry ndërroi jetë si pasojë e një hemorragjie cerebrale. Aktori i njohur për rolet e tij në seriale e sidomos në “Beverly Hills 90210” ka lënë pas dy fëmijë një vajzë dhe një djalë. Duket se ndjekësit në rrjete sociale e kanë kritikuar vajzën e tij, Sophie,  pasi nuk po mban zi në mënyrën e duhur. Pas këtyre komenteve ajo ka…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Lajmet Media Politikë
Ja kujt do t’i kalojë pasuria e aktorit të ndjerë Luke Perry
Pak ditë më parë aktori njohur Luke Perry ndërroi jetë si pasojë të një hemorragjie cerebrale. Sipas mediave mësohet se e gjithë pasuria e yllit të ‘Beverly Hills 90210’ do t’i kalojë dy fëmijëve të tij 21-vjeçarit Jack dhe 18-vjeçares Sophie. Në çastin kur 52-vjeçari mbylli sytë përgjithmonë me të ndodheshin 2 fëmijët e fejuara e aktorit, ish-bashkëshortja (nëna e dy fëmijëve) Minnie Sharp, nëna Ann Bennett, njerku Steve Bennett,…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin e mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij shëndetësore…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin e mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij shëndetësore…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…
Bota Lajmet Media Politikë
Aktori i “Beverly Hills, 90210” pëson hemoragji cerebrale
Ylli i serialit të viteve 90-të “Beverly Hills, 90210”, Luke Perry, ka pësuar një hemoragji cerebrale dhe është dërguar menjëherë në spital. Lajmin e ka bërë të ditur TMZ, e cila ka shkruar se mjekët kanë mbërritur menjëherë në shtëpinë e aktorit pas një telefonate. Gjendja e tij ende nuk dihet, por mediat e huaja shkruajnë se aktori i njohur është në kujdesin intensiv të mjekëve. Lajmi për gjendjen  e tij…