megan marklerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Pas Krishtlindjeve ja kur priten të takohen Kate dhe Megan
Që prej Krishtlindjeve që lamë pas dy dukeshat Kate Middleton dhe Megan Markle nuk parë më bashkë. Por duket se një event i organizuar nga Mbretëresha më 5 mars do i bashkojë sërish dy kunatat. Mjaft spekulimeve kanë qarkulluar në mediat e huaja, se marrëdhënia mes tyre nuk është ndër më të mirat, ndonëse asnjëra prej tyre nuk ka pranuar një situatë të nderë mes tyre. Eventi që do t’i…
Lajmet Media Politikë
Megan Markle shkëlqen gjatë turit në Marok
Dukesha Megan Markle është shfaqur e mrekullueshme e veshur me një fustan të gjerë blu nga stilistja Carolina Herrera, gjatë turit në Marok. Së bashku me bashkëshortin e saj, Princin Harry kanë vijuar turin e tyre disa ditor. Megan duket plot hijeshi, ndërkohë që është në muajin e shtatë të shtatzënisë./Xh.K/Opinion.al/
Lajmet Media Politikë
Megan Markle u dhuron lulet e “baby shower” pacientëve me kancer
Dukesha Megan Markle nuk lë asnjëherë rast pa bërë bamirësi. Pas “baby shower-it” sekret në New York,  ku ishin të ftuara edhe emra të njohur si Amal Clooney dhe Serena Williams, mësohet se Markle ka bërë një gjest të bukur bamirësie. Të gjithë lulet e përdorura për festën e saj janë dhënë për bamirësi. Për këtë është kujdesur organizata “Repeat Roses”, e cila ka në fokus riciklimin e luleve nga…