meghanrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Video/Dukeshat përplasen fizikisht, Meghan kap prej flokësh Kate Middleton
Kate Middleton dhe Meghan Markle e konkretizuan me një “super sherr” krisjen e marrdhënieve të tyre. Dy dukeshat janë fotografuar në një sallon të madh teksa përplaseshin fizikisht duke kapur flokët e njëra tjetrës. Ka qënë Meghan ajo e cila kishte shtrirë në dysheme Kate dhe e tërhiqte nga flokët apo e qëllonte me çfarë të mundte. Ndërsa Kate Middleton ishte shtrirë dhe dukej se ishte dorëzuar. Fotot u bënë shpejt…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Priyanka Chopra dhe Meghan Markle nuk flasin, dukesha të kërkojë falje
Dukesha Meghan Markle dhe mikja e saj e ngushtë Priyanka Chopra raportohet se janë grindur dhe nuk flasin me njëra-tjetrën. Një burim i brendshëm për “Page Six” tha se dyshja e ka prishur raportin që kur Meghan Markle nuk pranoi ftesën për dasmën e Priyankas me Nick Jonas në dhjetor. Fillimisht, u njoftua se Meghan zgjodhi të mos shkonte në dasmë për shkak të shtatzënisë së saj, por udhëtimet në…
Lajmet Media Politikë
Nuset e familjes mbretërore rindezin zërat për tensione mes tyre
Meghan Markle u largua drejt New Yorkut që të organizonte një “baby shower” për foshnjën që pritet të sjellë në jetë në muajin prill. Në festë u shfaqën shoqet më të ngushta të saj, Serena Williams dhe Amal Clooney. Por të gjithë po pyesin ku është kunata e saj, Kate Middleton? Thuhet se dukesha po shijon pushimet në një vend malor, duke bërë ski me Princin William dhe tre fëmijët…
Lajmet Media Politikë
Interneti po zien, kjo fotografi zbuloi gjininë e foshnjës mbretërore
Meghan Markle dhe Princ Harry së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë, por dyshja ka deklaruar prej kohësh se gjininë e foshnjës do ta zbulojnë vetëm kur ai/ajo të vijë në jetë. Mirëpo, së fundmi një detaj po qarkullon kudo në internet dhe mund të ketë nxjerrë zbuluar gjininë e bebushit mbretëror. “People” shkruan se dukesha e Sussex do bëhet nënë e një djali. Dyshimet lindën pasi…
Lajmet Media Politikë
Interneti po zien, kjo fotografi zbuloi gjininë e foshnjës mbretërore
Meghan Markle dhe Princ Harry së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë, por dyshja ka deklaruar prej kohësh se gjininë e foshnjës do ta zbulojnë vetëm kur ai/ajo të vijë në jetë. Mirëpo, së fundmi një detaj po qarkullon kudo në internet dhe mund të ketë nxjerrë zbuluar gjininë e bebushit mbretëror. “People” shkruan se dukesha e Sussex do bëhet nënë e një djali. Dyshimet lindën pasi…