Monika Kryemadhirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
A mund të shtyhen zgjedhjet? Rastet kur ka ndodhur
Monika Kryemadhi (6 Mars 2019): Zgjedhjet lokale do të shtyhen për në Shtator-Tetor. Asnjë kryebashkiak nuk do të pranonte të hynte në zgjedhje të tilla në këtë situatë, sepse do ta kishin të pamundur. Teksa afati i fundit që opozita të dorëzojë në KQZ, listën e kandidatëve për anëtarë dhe sekretarë të KZAZ-ve për zgjedhjet e pushtetit vendor, është ora 24:00 duket se opozita do të bojkotojë këto zgjedhje. Nisur…
Lajmet Media Politikë
“Me Ilir Metën komunikoj vetëm për fëmijët”
“Me Ilir Metën komunikoj vetëm për fëmijët”, kështu deklaroi kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi gjatë një interviste për News 24. Sipas saj Presidenti ka qenë kundër djegies së mandateve, por zonja Kryemadhi thotë se nuk ka komunikuar me të në lidhje me protestat opozitare. E pyetur lidhur me qëndrimin e opozitës, Kryemadhi tha se do ketë çdo ditë protesta dhe jo për t’i shkaktuar ankth qytetarëve, por kryeministrit Edi Rama.…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Rama akuzon LSI-në për blerje votash, Kryemadhi i përgjigjet me dosjet
“Vendimi për të djegur mandatet ishte i vështirë, por çfarë do bëheshim ne, fasadë e shëmtuar e qeverisjes së Ramës? Është tradhti kombëtare t’i shërbesh Ramës, ne thjesht bënim sikur po bënim opozitë. Prandaj djegia e mandateve erdhi për të ndërgjegjësuar çdo qytetar, çdo socialist, çdo punonjës të administratës që shteti sot është i kapur, i kapur Parlamenti, drejtësia dhe siguria. Kemi vetëm një rrugë, përballje me këtë grup kriminal…
Lajmet Media Politikë
Kryemadhi: Çfarë ka në dosjen 184, ministrat lejuan mbjelljen e kanabisit
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ishte në qytetin e Gramshit, ku zhvilloi një takim me strukturat e partisë së saj. Zonja Kryemadhi tha se vendi po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke u bërë thirrje strukturave të LSI-së që të ndezin motorët për të rrënuar qeverinë. Ajo detaje edhe në lidhje me “dosjen 184”. Sipas saj, në të janë të përfshirë ministra dhe deputetë, të cilët kanë lejuar mbjelljen e…
Lajmet Media Politikë
Kryemadhi: Çfarë ka në dosjen 184, ministrat lejuan mbjelljen e kanabisit
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ishte në qytetin e Gramshit, ku zhvilloi një takim me strukturat e partisë së saj. Zonja Kryemadhi tha se vendi po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke u bërë thirrje strukturave të LSI-së që të ndezin motorët për të rrënuar qeverinë. Ajo detaje edhe në lidhje me “dosjen 184”. Sipas saj, në të janë të përfshirë ministra dhe deputetë, të cilët kanë lejuar mbjelljen e…
Lajmet Media Politikë
Kryemadhi: Çfarë ka në dosjen 184, ministrat lejuan mbjelljen e kanabisit
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ishte në qytetin e Gramshit, ku zhvilloi një takim me strukturat e partisë së saj. Zonja Kryemadhi tha se vendi po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke u bërë thirrje strukturave të LSI-së që të ndezin motorët për të rrënuar qeverinë. Ajo detaje edhe në lidhje me “dosjen 184”. Sipas saj, në të janë të përfshirë ministra dhe deputetë, të cilët kanë lejuar mbjelljen e…
Lajmet Media Politikë
Kryemadhi: Çfarë ka në dosjen 184, ministrat lejuan mbjelljen e kanabisit
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ishte në qytetin e Gramshit, ku zhvilloi një takim me strukturat e partisë së saj. Zonja Kryemadhi tha se vendi po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke u bërë thirrje strukturave të LSI-së që të ndezin motorët për të rrënuar qeverinë. Ajo detaje edhe në lidhje me “dosjen 184”. Sipas saj, në të janë të përfshirë ministra dhe deputetë, të cilët kanë lejuar mbjelljen e…
Lajmet Media Politikë
Kryemadhi: Çfarë ka në dosjen 184, ministrat lejuan mbjelljen e kanabisit
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ishte në qytetin e Gramshit, ku zhvilloi një takim me strukturat e partisë së saj. Zonja Kryemadhi tha se vendi po shkon drejt zgjedhjeve të parakohshme, duke u bërë thirrje strukturave të LSI-së që të ndezin motorët për të rrënuar qeverinë. Ajo detaje edhe në lidhje me “dosjen 184”. Sipas saj, në të janë të përfshirë ministra dhe deputetë, të cilët kanë lejuar mbjelljen e…
Lajmet Media Politikë
Edi Rama: Por të merrej Zoti me zgjedhjet, Monikës i kishte rënë rrufeja
Kryeministri Edi Rama nga Fieri ka treguar, sipas tij dy arsyet pse opozita dogji mandatet. “Ata kërkojnë t’i shmangen qershorit që vjen. Kush do vij, do vij Luani, çdo bëjë ai me ata 100 veta atje. Ata e kuptojnë vetë që as nuk hahen e as nuk treten. Krijojnë alibinë se zgjedhjet shiten. Dhe e dyta kanë dhe një hall tjetër, është reforma në drejtësi. Po fillon po shtrëngohet laku”,…
Lajmet Media Politikë
Edi Rama: Po të merrej Zoti me zgjedhjet, Monikës i kishte rënë rrufeja
Kryeministri Edi Rama nga Fieri ka treguar, sipas tij dy arsyet pse opozita dogji mandatet. “Ata kërkojnë t’i shmangen qershorit që vjen. Kush do vij, do vij Luani, çdo bëjë ai me ata 100 veta atje. Ata e kuptojnë vetë që as nuk hahen e as nuk treten. Krijojnë alibinë se zgjedhjet shiten. Dhe e dyta kanë dhe një hall tjetër, është reforma në drejtësi. Po fillon po shtrëngohet laku”,…
Lajmet Media Politikë
Edi Rama: Po të merrej Zoti me zgjedhjet, Monikës i kishte rënë rrufeja
Kryeministri Edi Rama nga Fieri ka treguar, sipas tij dy arsyet pse opozita dogji mandatet. “Ata kërkojnë t’i shmangen qershorit që vjen. Kush do vij, do vij Luani, çdo bëjë ai me ata 100 veta atje. Ata e kuptojnë vetë që as nuk hahen e as nuk treten. Krijojnë alibinë se zgjedhjet shiten. Dhe e dyta kanë dhe një hall tjetër, është reforma në drejtësi. Po fillon po shtrëngohet laku”,…
Lajmet Media Politikë
Edi Rama: Po të merrej Zoti me zgjedhjet, Monikës i kishte rënë rrufeja
Kryeministri Edi Rama nga Fieri ka treguar, sipas tij dy arsyet pse opozita dogji mandatet. “Ata kërkojnë t’i shmangen qershorit që vjen. Kush do vij, do vij Luani, çdo bëjë ai me ata 100 veta atje. Ata e kuptojnë vetë që as nuk hahen e as nuk treten. Krijojnë alibinë se zgjedhjet shiten. Dhe e dyta kanë dhe një hall tjetër, është reforma në drejtësi. Po fillon po shtrëngohet laku”,…