muzikerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Pas problemeve të shumta Selena Gomez i kthehet muzikës, ja çfarë thotë
Selena Gomez i është rikthyer muzikës pas një shkëputje të gjatë që nga gjendja e rënduar psikologjike. Këngëtarja është bashkuar me Benny Blanco dhe J Balvin për këngën e re “I Can’t Get Enough”, klipi i së cilës u publikua vetëm pak orë më parë dhe ka marrë miliona klikime. 26-vjeçarja shfaqet në një formë mjaft të mirë në klipin e ri që është realizuar në një super shtrat gjigant,…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Ermal Meta tregon fillesat në muzikë: Mësuesja më godiste me shkop duart
Këngëtari shqiptar Ermal Meta fitues i festivalit të Sanremos në vitin 2018 ka realizuar mbrëmjen që lamë pas një koncert në Pallatin e Kongreseve. Gjithashtu ai ka treguar disa nga të pathënat e jetës së tij në një intervistë për TiranaPost me gazetaren Iva Tiço. Ermali ka treguar rreth fillesave të tij me muzikën të cilat nuk duken të kenë qenë shumë të mira. Viti i vetëm kur Ermal Meta…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Greta Koçi thumbon keq prezantueset dhe misset që u bënë këngëtare
Këngëtarja e njohur shqiptare, Greta Koçi shpeshherë iu jep mundësinë ndjekësve që t’i bëjnë pyetje të ndryshme rreth jetës private e profesionale nëpërmjet Instagramit. Në rubrikën “Ask me” një nga ndjekësit e ka pyetur: “Cila këngëtare e Kosovës mendon ti që s’ka fare vesh për muzikë? Emrin të lutem.” Greta iu përgjigj pyetjes me diplomaci, pa përmendur emra por duke thumbuar modelet e prezantueset që befas u bënë këngëtare. “Gjersa është…
Lajmet Media Politikë
Flori Mumajesi eksperimenton me një profesion të ri
Flori Mumajesi pothuajse gjithmonë qëllon në shenjë me këngët e tij, të cilat kthehen menjëherë në hite. Por siç duket kantautori ka vendosur që të eksperimentojë edhe me një profesion tjetër, regjinë. Ai ka projektuar klipin e fundit të Brunos, të titulluar “Zoti t’më vrasë” me të cilin duket se ka korrur sukses, pasi videoklipi është pritur mjaft mirë nga publiku. Kujtojmë se para disa ditësh Flori Mumajesi përmes llogarisë së tij…