nenerilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Mbajti të fshehtë shtatzaninë për 9 muaj, këngëtarja shqiptare bëhet nënë
Këngëtarja shqiptare, Linda Halimi është bërë nënë për herë të parë. Vajzën kanë vendosur ta quajnë, Kaimana dhe lajmi u bë i ditur në rrjetin social Facebook, nga bashkëshorti i saj Davon Edwards . “Jemi shumë të lumtur dhe të bekuar t’ju themi se vajza jonë e parë është këtu. E duam kaq shumë që tani dhe mezi po presim ta çojmë në shtëpi. Gruaja ime pati një lindje të…
Lajmet Media Politikë
Moderatorja shqiptare uron të ëmën: Të kam lodhur shumë, kam qenë rebele
Moderatorja shqiptare Orinda Huta, teksa uron nënën e saj, pohon se ka qenë një vajzë rebele dhe shpesh e ngacmonte të ëmën se donte më shumë vëllain e saj sesa atë. Ajo publikoi një foto ku duket duke puthur të ëmën, ndërsa në mbishkrimin e fotos bëri dedikimin e veçantë. “‘Ma nxore shkumën moj vajzë’… Tani nuk ndodh më ta thuash, përkundrazi, por unë e di që të kam lodhur…
Lajmet Media Politikë
Moderatorja shqiptare uron të ëmën: Të kam lodhur shumë, kam qenë rebele
Moderatorja shqiptare Orinda Huta, teksa uron nënën e saj, pohon se ka qenë një vajzë rebele dhe shpesh e ngacmonte të ëmën se donte më shumë vëllain e saj sesa atë. Ajo publikoi një foto ku shfaqet duke puthur të ëmën, ndërsa në mbishkrimin e fotos bëri dedikimin e veçantë. “‘Ma qite shkumën mi goc’… Tani nuk ndodh më ta thuash, përkundrazi, por unë e di që të kam lodhur…
Lajmet Media Politikë
Moderatorja shqiptare uron të ëmën: Të kam lodhur shumë, kam qenë rebele
Moderatorja shqiptare Orinda Huta, teksa uron nënën e saj, pohon se ka qenë një vajzë rebele dhe shpesh e ngacmonte të ëmën se donte më shumë vëllain e saj sesa atë. Ajo publikoi një foto ku shfaqet duke puthur të ëmën, ndërsa në mbishkrimin e fotos bëri dedikimin e veçantë. “‘Ma qite shkumën mi goc’… Tani nuk ndodh më ta thuash, përkundrazi, por unë e di që të kam lodhur…
Lajmet Media Politikë
Moderatorja shqiptare uron të ëmën: Të kam lodhur shumë, kam qenë rebele
Moderatorja shqiptare Orinda Huta, teksa uron nënën e saj, pohon se ka qenë një vajzë rebele dhe shpesh e ngacmonte të ëmën se donte më shumë vëllain e saj sesa atë. Ajo publikoi një foto ku shfaqet duke puthur të ëmën, ndërsa në mbishkrimin e fotos bëri dedikimin e veçantë. “‘Ma qite shkumën mi goc’… Tani nuk ndodh më ta thuash, përkundrazi, por unë e di që të kam lodhur…
Lajmet Media Politikë
Moderatorja shqiptare uron të ëmën: Të kam lodhur shumë, kam qenë rebele
Moderatorja shqiptare Orinda Huta, teksa uron nënën e saj, pohon se ka qenë një vajzë rebele dhe shpesh e ngacmonte të ëmën se donte më shumë vëllain e saj sesa atë. Ajo publikoi një foto ku shfaqet duke puthur të ëmën, ndërsa në mbishkrimin e fotos bëri dedikimin e veçantë. “‘Ma qite shkumën mi goc’… Tani nuk ndodh më ta thuash, përkundrazi, por unë e di që të kam lodhur…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Lajmet Media Politikë
Adrola Dushi: Jam e shokuar nga çfarë po ndodh në botën e internetit
“Sfida Momo” është rikthyer sërish në “YouTube” dhe “Instagram”. Sfida famëkeqe lidhet me një personazhi të quajtur Momo, i cili shfaqet në mes të videove për fëmijë dhe u tregon si të lëndojnë veten apo të kryejnë vetëvrasje. Në video thuhet se nëse ata u tregojnë për videon prindërve, personazhi do t’i vrasë të gjithë familjen. Ish-Missi shqiptar ka shfaqur shqetësimin e saj për fëmijët, të cilët janë çdo ditë të ekspozuar…
Bota Lajmet Media Politikë
“Gjuetarët e shtrigave” në Indi vrasin dhe hedhin në pus nënën me 4 fëmijë
Një krim i tmerrshëm ka ndodhur në rajonin e Orissas të Indisë ku një nënë është vrarë dhe copëtuar së bashku me katër fëmijët e saj. Pas krimit, autorët i kanë hedhur trupat në pus për t’u zbuluar disa ditë më vonë. Sipas CNN policia ka arrestuar gjashtë burra, 5 nga të cilët nga e njëjta familje me akuzën e vrasjes, ndërsa po hetohet për shkaqet e vërteta të krimit.…
Lajmet Media Politikë
Të jesh nënë është e vështirë edhe nëse je në familjen mbretërore
Edhe pse familja mbretërore ka disa dado për kujdesin ndaj fëmijëve, Kate Middleton pranoi se kujdeset vetë për rritjen e tre fëmijëve të saj,  duke pranuar se as për të nuk është e lehtë dhe pse është pjesë e familjes mbretërore. Teksa foli hapur për vështirësitë e prindërimit Kate tha se asnjë dado nuk është si nëna, sado e trajnuar dhe e zonja të jetë. “Akush nuk e zë vendin…
Lajmet Media Politikë
Kim Kardashian flet për fëmijën e katërt,do të lindë nga një nënë mbartëse
Kim Kardashian më në fund foli publikisht për fëmijën e saj të katërt, që do të vijë në jetë së shpejti. Ajo dhe Kanye West po presin një djalë përmes një nëne mbartëse dhe këtë Kim e konfirmoi zyrtarisht në emisionin “Watch What Happens Live”. Kur u pyet nëse po presin një fëmijë të katër, 38-vjeçarja e pohoi, ndërsa për kohën se kur do të vijë në jetë ajo tha…
Lajmet Media Politikë
Detaje rrënqethëse,gruaja e re u vetëvra 3 javë pasi solli në jetë fëmijën
Një grua ende lehonë i dha fund jetës në mënyrë tragjike duke lënë foshnjen vetëm 3 javëshe. Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Maqellarë të Dibrës më 6 janar. Familjarët e Nezvire Rublës thanë se e kanë gjetur të pajetë në shtëpi dhe se kishte qëlluar veten me armë gjahu. “Tri javë më parë 30 vjeçarja është shtruar në maternitetin e Peshkopisë. Pasi ka lindur, ajo nuk është ndjerë mirë…