partnerrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje
Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj. Për këtë arsye është e udhës që  të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës: 1.A do të kesh fëmijë? 2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë? 3.A ke ndonjë borxh me…
Lajmet Media Politikë
Pyetjet që duhet t’i bësh vetes para se të falësh apo jo një tradhëti
Nëse do të dish a ia vlen të falësh një tradhti atëherë duhet që të sqarosh disa pikëpyetje me veten para se të marrësh vendimin final. Më poshtë keni 4 pyetjet që duhet të bësh para se të falësh një tradhti: A është tradhtia e tij/saj e denjë për falje? Ka disa lloj tradhëtish, ato vetëm për një natë, lidhjet paralele, por dhe tradhëti me njerëz të afërt për ju…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat e juaja, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Këto janë shenjat e një marrëdhënie që po iu dëmton psikologjikisht
Duke filluar nga ndjesia se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj, me ankthin që ndjen pranë tij e deri tek nevoja për të shtypur ndjenjat e dëshirat, “Donne.co” rendit disa mënyra për ta kuptuar se partneri po iu dëmton psikologjikisht. Ke gjithmonë ndjesinë se diçka duhet rregulluar në marrëdhënien tuaj Në një marrëdhënie e shëndetshme, me një person të shëndetshëm, marrëdhënia do të zhvillohet në mënyrë natyrale me kalimin e kohës. Por…
Lajmet Media Politikë
Video/ Belen Rodriguez puthje e përqafime me ish-partnerin në publik
Pavarësisht se janë ndarë prej më shumë se tre vitesh, Belen Rodriguez dhe Stefano de Martino siç duket janë kthyer sërish bashkë. Revista italiane “Chi” ka arritur të kapë mat çiftin ndërsa bënin gjeste dashurie, gjatë pritjes në aeroport. Belen dhe Stefano shiheshin duke u puthur dhe përqafuar, duke ndezur dhe një herë zërat se ata nuk mund të qëndrojnë larg njëri tjetrit. Belen Rodriguez dhe balerini Stefano de Martino…
Lajmet Media Politikë
Dy vite bashkë, Jennifer Lopez dedikim romantik për partnerin e saj
Jennifer Lopez i ka bërë një dedikim vërtet special partnerit të saj, Alex Rodriguez. Ata festojnë sot 2-vjetorin e dashurisë së tyre dhe këngëtarja ka treguar se ndihet vërtetë me fat për personin që ka në krah. Në një postim në Instagram ylli i popit shprehet se gjatë dy viteve me Alex e bën të ndihet si një adoleshente dhe ajo ndihet e bekuar pranë tij. “Dy vjet buzëqeshje, dy vjet…