Princ Harryrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Përse Meghan Markle nuk i hapi dhuratat e baby shower?
Përpara disa javësh në New York Dukesha Meghan Markle organizoi një baby shoëer me mikeshat e saj më të ngushta. Në këtë festë ajo nuk  i hapi dhuratat që mori duke i bërë të gjithë të mendonin se arsyeja se përse nuk e bëri diçka të tillë ishte sepse dëshironte ti hapte në prani të bashkëshortit të saj Princ Harry-t. Mirëpo sipas “UsWeekly” diçka e tillë nuk është e vërtetë.…
Lajmet Media Politikë
Pak javë përpara se të bëhet baba, Princ Harry kumbar
Së shpejti çifti mbretëror Princ Harry dhe Meghan Markle do të bëhen prindër për herë të parë. Sipas mediave të huaja ata do të bëhen prindër të një djali. Por fundjavën që lamë pas vëmendjen e ka marrë një tjetër fëmijë. Bëhet fjalë për vajzën e kushërirës së Princ Harryt, vogëlushja Lena Elizabeth,e cila u pagëzua. Pagëzimi i saj u bë në kishën ‘St. Nicholas’ në Cherrington dhe kumbari i…
Lajmet Media Politikë
Clooney mbron Meghan Markle: Do të jetojë jetën e saj
Aktori i njohur hollivudian George Clooney e ka treguar gjithnjë se ka një marrëdhënie shumë të afërt miqësore me çiftin mbretëror Princ Harry dhe Meghan Markle. Ai së bashku me bashkëshorten Amal ishin të ftuar në dasmës e tyre, ndërkohë që kjo e fundit edhe tek ‘babyshower’ privat i organizuar për Meghan në New York. Aktori ka qenë i ftuar në emisionin “Friday’s Goodmorning Britain” dhe është shprehur se për të nuk…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle ka një dëshirë për fëmijën e saj
Të premten që lamë pas dukesha Meghan Markle dhe bashkëshorti i saj Princ Harry morën pjesë në një event, i cili kishte në fokus ditën ndërkombëtare të gruas. Gjatë fjalimit të saj Meghan theksoi se të jesh feminist nuk është diçka që i përket vetëm grave, edhe meshkujt duhet të jenë të tillë. Për këtë arsye ajo vijoi duke thënë se ishte mjaft e lumtur që bashkëshorti i saj ishte…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle dhe Princ Harry nuk duan t’i imponojnë stereotipe fëmijës
Në pak muaj dukesha Meghan Markle do të sjellë në jetë fëmijën  parë me Princ Harryn. Sipas mediave të huaja pritet që çifti mbretëror të bekohen me një djalë. Gjithashtu mësohet se Harry dhe Meghan kanë vendosur që i vogli të rritet pa asnjë kornizë në lidhje me gjininë, apo stereotip. Nëse kur të rritet i vogli do të dojë të ndryshojë gjini do jetë i lirë ta bëjë diçka…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle dhe Princ Harry nuk duan t’i imponojnë stereotipe fëmijës
Në pak muaj dukesha Meghan Markle do të sjellë në jetë fëmijën  parë me Princ Harryn. Sipas mediave të huaja pritet që çifti mbretëror të bekohen me një djalë. Gjithashtu mësohet se Harry dhe Meghan kanë vendosur që i vogli të rritet pa asnjë kornizë në lidhje me gjininë, apo stereotip. Nëse kur të rritet i vogli do të dojë të ndryshojë gjini do jetë i lirë ta bëjë diçka…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle dhe Princ Harry nuk duan t’i imponojnë stereotipe fëmijës
Në pak muaj dukesha Meghan Markle do të sjellë në jetë fëmijën  parë me Princ Harryn. Sipas mediave të huaja pritet që çifti mbretëror të bekohen me një djalë. Gjithashtu mësohet se Harry dhe Meghan kanë vendosur që i vogli të rritet pa asnjë kornizë në lidhje me gjininë, apo stereotip. Nëse kur të rritet i vogli do të dojë të ndryshojë gjini do jetë i lirë ta bëjë diçka…
Lajmet Media Politikë
Meghan Markle dhe Princ Harry nuk duan t’i imponojnë stereotipe fëmijës
Në pak muaj dukesha Meghan Markle do të sjellë në jetë fëmijën  parë me Princ Harryn. Sipas mediave të huaja pritet që çifti mbretëror të bekohen me një djalë. Gjithashtu mësohet se Harry dhe Meghan kanë vendosur që i vogli të rritet pa asnjë kornizë në lidhje me gjininë, apo stereotip. Nëse kur të rritet i vogli do të dojë të ndryshojë gjini do jetë i lirë ta bëjë diçka…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…
Lajmet Media Politikë
Zbulohet gjinia e fëmijës që pret Dukesha Megan Markle
Ndonëse Princ Harry dhe Dukesha Megan Markle nuk shprehen për gjininë e fëmijës që janë duke pritur duket se informacioni ‘ka rrjedhur’. Sipas Us Weekly çifti mbretëror është në pritje të një djali. Në festën e baby shower-it të saj më 20 shkurt, dekorimet ishin në ngjyrë rozë, çka të bën të mendosh se Dukesha është në pritje të një vajze. Por mësohet se Megan u ka thënë mikeshave të saj se…