protestarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Sali Berisha ka një mesazh për Edi Ramën, sa zgjat protesta
“Mirënjohje të pakufishme ndaj atyre që sot firmosin betejën fitimtare nga kakistokracisë. Edi Rama ia ka mbathur sërish ditën e sotme. Edi Rama ka shkuar të tunelet e Skraparit. Ky është një cunam popullor dhe Rama nuk mund t’i fshihet”. Kështu deklaroi për mediat ish-kryeministri Sali Berisha nga protesta. Ndërkohë Dashamir Shehi ka thënë se qëllimi i vetëm i protestës së opozitës është që të mbledhë sa më shumë njerëz…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës, pa fjalime e pa orar. Rrethohet Kryeministria
Dy ditë para protestës së opozitës, përpara Kryeministrisë, mësohen detaje të reja. Ajo do të jetë pa fjalime, ndërsa ende nuk ka një orar se sa do të zgjasë. Jorida Tabaku duke folur në Abc News tha se protesta do të ketë “forcën e numrave“. “Protesta do nisi në 11 dhe do mbarojë kur të shikohet e arsyeshme se mbaron. Nuk do jetë 1 orë ose dy orë, nuk do…
Lajmet Media Politikë
Protesta ndaj Ramës në Fier, 4 të arrestuar
Katër protestues të arrestuar dhe 41 të tjerë duke u hetuar në gjendje të lirë. Policia e Fierit ka njoftuar zyrtarisht mbi ndalimet e protestuesve, që të premten i zunë rrugën kryeministrit. Sipas policisë ata akuzohen se kanë marrë pjesë në grumbullime të paligjshme dhe kanë mbajtur të bllokuar rrugën duke penguar lëvizjen e lirë të mjeteve. Të arrestuar janë:– H.H, 59 vjeç, banues në Patos– G.B, 56 vjeç, banues…
Lajmet Media Politikë
Protesta ndaj Ramës në Fier, 4 të arrestuar
Katër protestues të arrestuar dhe 41 të tjerë duke u hetuar në gjendje të lirë. Policia e Fierit ka njoftuar zyrtarisht mbi ndalimet e protestuesve, që të premten i zunë rrugën kryeministrit. Sipas policisë ata akuzohen se kanë marrë pjesë në grumbullime të paligjshme dhe kanë mbajtur të bllokuar rrugën duke penguar lëvizjen e lirë të mjeteve. Të arrestuar janë:– H.H, 59 vjeç, banues në Patos– G.B, 56 vjeç, banues…
Lajmet Media Politikë
Protesta ndaj Ramës në Fier, 4 të arrestuar
Katër protestues të arrestuar dhe 41 të tjerë duke u hetuar në gjendje të lirë. Policia e Fierit ka njoftuar zyrtarisht mbi ndalimet e protestuesve, që të premten i zunë rrugën kryeministrit. Sipas policisë ata akuzohen se kanë marrë pjesë në grumbullime të paligjshme dhe kanë mbajtur të bllokuar rrugën duke penguar lëvizjen e lirë të mjeteve. Të arrestuar janë:– H.H, 59 vjeç, banues në Patos– G.B, 56 vjeç, banues…
Lajmet Media Politikë
Protesta ndaj Ramës në Fier, 4 të arrestuar
Katër protestues të arrestuar dhe 41 të tjerë duke u hetuar në gjendje të lirë. Policia e Fierit ka njoftuar zyrtarisht mbi ndalimet e protestuesve, që të premten i zunë rrugën kryeministrit. Sipas policisë ata akuzohen se kanë marrë pjesë në grumbullime të paligjshme dhe kanë mbajtur të bllokuar rrugën duke penguar lëvizjen e lirë të mjeteve. Të arrestuar janë:– H.H, 59 vjeç, banues në Patos– G.B, 56 vjeç, banues…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…
Lajmet Media Politikë
Protesta e 16 marsit, ja çfarë ka kërkuar Basha
Protesta e 16 marsit do të jetë vendimtare për opozitën, për të parë pastaj aksionin që do të vazhdojë.  Protesta do të zhvillohet para Kryeministrisë në orën 11:00, ndërsa partitë opozitare kanë nisur përgatitjet për të mbledhur sa më shumë njerëz.  Kryedemokrati iu ka dërguar kryetarët të degëve gjithë direktivat. Në mbyllje të protestës së fundit, Lulzim Basha deklaroi: “Më 16 mars në protestën vendimtare për ta përcjellë kufomën politike…