protesterilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Bota Lajmet Media Politikë
Filipine, për 8 mars mijëra gra protestojnë kundër Presidentit
Mijëra gra kanë zbritur mëngjesin e sotëm në rrugët e kryqytetit të Filipineve, Manila për të protestuar kundër Presidentit Rodrigo Duterte, i akuzuar si paragjykues ndaj femrave dhe nxitës i pabarazive gjinore. Protestueset marshuan drejt pallatit presidencial Malacanang duke thirrur parrulla kundër Duertes.  Presidenti ka bërë disa herë deklarata tallëse ndaj përdhunimeve dhe vitin e kaluar pranoi se kur ishte adoleshent, kishte prekur në mënyrë të pahijshme shërbyesen e shtëpisë.…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Video Opinion/ Opozita rrethon parlamentin
Mbrëmjen e 26 shkurtit, në emisionin “Opinion” u diskutua mbi protestën e djeshme të thirrur me ngut nga opozita për të bllokuar seancën parlamentare, në të cilën morën pjesë vetëm përfaqësues nga mazhoranca pasi opozita ka dorëzuar në bllok mandatet. Të ftuar në program ishin analistët dhe gazetarët, Mustafa Nano, Artan Hoxha, Mirela Milori ,dhe Preç Zogaj ndërsa në lidhje të drejtpërdrejtë ishte Edi Paloka, ish deputet i Partisë Demokratike. Për…
Lajmet Media Politikë
Rama: Protesta nuk i bëri asgjë qeverisë
Kryeministri Edi Rama thotë se nuk do të jap dorëheqjen pavarësisht protestës së opozitës. Në një postim në Twitter, si shkruan se protesta e opozitës nuk i bëri asgjë dot qeverisë, por goditi Shqipërinë në sytë e botës. Rama thotë se opozita i dha material atyre që ajnë kundër negociatave me BE. “Çfarë trishtimi pasqyra e shëmtisë së djeshme nëpër mediat e dynjasë!Politika qorre e një opozite pa vizion, pa…
Lajmet Media Politikë
Protesta e opozitës në foto
                            Ju sugjerojmë 17:55 – 16/02/19 el ida Protesta e opozitës në foto 17:40 – 16/02/19 eri on Përdoret për të shpërndarë turmat, çfarë është konkretisht gazi lotsjellës 17:19 – 16/02/19 geliano fataj Policia rrethon zonën para Kryeministrisë, ja sa persona u lënduan 17:05 – 16/02/19 eri on Liruan kosovarin e dënuar, arrestime në komisariatin e Kukësit…
Lajmet Media Politikë
Foto/Qytetarët në gjendje të keqe nga gazi, lëndohet edhe gazetarja
Të paktën dy qytetarë janë filmuar në gjendje jo të mirë shëndetësore, për shkak të gazit lotsjellës të përdorur nga garda gjatë protestës së opozitës. Sipas imazheve të shfaqura në media, dy protestues janë parë të rrëzohen në tokë, për shkak të efekteve të gazit, ndërkohë që protestues të tjerë janë larguar nga zona. Mes të lënduarve është edhe një gazetare, që sipas informacioneve për Opinion.al është ndjerë keq nga…