ramarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Arta Dade mesazh live Ramës
Ish-ministrja e Jashtme, Arta Dade, nga emisioni “Mbrëmje Ide”  dha një mesazh për kreun e qeverisë, Rama. Dade tregoi se kontakti i fundit me Edi Ramën ka qenë kur ky i fundit e ka përshëndetur nga një ekran televizioni. “Nuk para jam takuar, vetëm kur më përshëndeti dhe më puthi nga një ekran televiziv. Dhe unë do t’i them sot nga ekrani televiziv, meqë më ka aq xhan duhet të…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Sa italianë ka në Shqipëri? Rama apo ambasadori, kush thotë të vërtetën
Intervista e mbrëmshme e kryeministrit Rama në “Porta a Porta” në RAI 1, nisi duke folur për ekonominë e vendit, ku kryeministri ka treguar se taksat janë ulëta dhe ja vlen të investohet ndaj rreth 20 mijë italianë kishin bizneset e tyre në Shqipëri. “Sot, kemi me Italinë një volum tregtar prej 2,6 miliardë eurosh në vit, eksportojmë 1,2 miliardë euro, që janë shifra që me siguri duhet të përmirësohen,…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…
Lajmet Media Politikë
Përse kaq sekret ora e seancës plenare? Bardhi: Kuvendi, jo PPP e Ramës
Kuvendi ka njoftuar zhvillimin e seancës parlamentare për të martën, më 5 mars, por ndryshe nga herët e tjera ka mbajtur të fshehtë orën se kur do të mblidhen deputetët në Parlament. Në faqen zyrtare të Kuvendit është publikuar rendi i ditës dhe projektligjet për t’u miratuar, por ora e nisjes së seancës mungon. Po në 5 mars do të zhvillohet dhe protesta e opozitës. Për mospublikimin e orës së…