reagimrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Parlamenti Europian reagon lidhur me krizën politike në Shqipëri
Monica Macovei, drejtuesia e Delegacionit të Parlamentit Europian në Komisionin Parlamentar të Stabilizim-Asocimit BE-Shqipëri ka reaguar lidhur me ngërçin aktual politik pas dorëzimit të mandateve në bllok nga opozita dhe nisjen e një sërë protestash prej tyre. Macovei ka deklaruar se beson fort se Shqipëria po bën progres, teksa ka shtuar se qeveria aktuale është në rrugën e duhur dhe po përparon me hapa të shpejtë drejt Bashkimit Evropian. Sipas Macoveit…
Lajmet Media Politikë
Pas tradhëtisë me shoqen e ngushtë, reagon ish-partneri i Khloe Kardashian
Një ditë më parë, Khloe Kardashian publikoi disa foto mjaft sexy në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqej me motrat e saj, Kourtney Kardashian dhe Kendall Jenner. Teksa pozonte veshur me një fustan transparente që i tregonte linjat, Khloe mori miliona pëlqime dhe komente. Por midis tyre, ra në sy një “like” nga ish-partneri i saj Tristan Thompson. Kujtojmë se Tristan para pak ditësh e ka tradhtuar Khloen me…
Lajmet Media Politikë
Pas tradhëtisë me shoqen e ngushtë, reagon ish-partneri i Khloe Kardashian
Një ditë më parë, Khloe Kardashian publikoi disa foto mjaft sexy në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqej me motrat e saj, Kourtney Kardashian dhe Kendall Jenner. Teksa pozonte veshur me një fustan transparente që i tregonte linjat, Khloe mori miliona pëlqime dhe komente. Por midis tyre, ra në sy një “like” nga ish-partneri i saj Tristan Thompson. Kujtojmë se Tristan para pak ditësh e ka tradhtuar Khloen me…
Lajmet Media Politikë
Pas tradhëtisë me shoqen e ngushtë, reagon ish-partneri i Khloe Kardashian
Një ditë më parë, Khloe Kardashian publikoi disa foto mjaft sexy në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqej me motrat e saj, Kourtney Kardashian dhe Kendall Jenner. Teksa pozonte veshur me një fustan transparente që i tregonte linjat, Khloe mori miliona pëlqime dhe komente. Por midis tyre, ra në sy një “like” nga ish-partneri i saj Tristan Thompson. Kujtojmë se Tristan para pak ditësh e ka tradhtuar Khloen me…
Lajmet Media Politikë
Pas tradhëtisë me shoqen e ngushtë, reagon ish-partneri i Khloe Kardashian
Një ditë më parë, Khloe Kardashian publikoi disa foto mjaft sexy në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqej me motrat e saj, Kourtney Kardashian dhe Kendall Jenner. Teksa pozonte veshur me një fustan transparente që i tregonte linjat, Khloe mori miliona pëlqime dhe komente. Por midis tyre, ra në sy një “like” nga ish-partneri i saj Tristan Thompson. Kujtojmë se Tristan para pak ditësh e ka tradhtuar Khloen me…
Lajmet Media Politikë
Pas tradhëtisë me shoqen e ngushtë, reagon ish-partneri i Khloe Kardashian
Një ditë më parë, Khloe Kardashian publikoi disa foto mjaft sexy në llogarinë e saj në Instagram, ku shfaqej me motrat e saj, Kourtney Kardashian dhe Kendall Jenner. Teksa pozonte veshur me një fustan transparente që i tregonte linjat, Khloe mori miliona pëlqime dhe komente. Por midis tyre, ra në sy një “like” nga ish-partneri i saj Tristan Thompson. Kujtojmë se Tristan para pak ditësh e ka tradhtuar Khloen me…
Lajmet Media Politikë
Përplasjet në protestë, reagon Sandër Lleshaj
‏Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar pas përplasjeve në protestën e së shtunës, ku 2 policë dhe 4 qytetarë u lënduan, ndrëkohë që Garda e Republikës ka përdorur gazin lotsjellës. Në një postim në tuiter, Lleshaj u është drejtuar liderëve politikë që të distancohen nga dhuna, ndrsa ka ftuar gjithashtu për të njëjtin qëndrim edhe qytetarët. “Bëj thirrje gjithë drejtuesve politikë që të distancohen nga dhuna që po ushtrohet…
Lajmet Media Politikë
Kritika për videon e publikuar, reagon Rama: Çfarë keni që lehni
Pas kritikave të shumta për publikimin e imazhit të prindërve të së miturës së abuzuar në Kavajë, ka reaguar kryeministri Rama me anë të një statusi në Twitter. Statusi i plotë: Po tani çfarë keni që lehni apo jua kemi fajin ne pse njerëzit besojnë tek ne e jo tek ju, hiena të politikës e të medias? Po mos të ishin vrasësit, përdhunuesit, grabitësit, krimet e fatkeqësitë, ju s’do ekzistonit,…