rikthimrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
A do të rikthehet seriali “Friends”? Flet producentja
Shumë nga fansat e serialit “Friends” kanë shprehur dëshirën që të realizohet një edhe njëherë seriali i njohur që i mbajti të mbërthyer të gjithë për vite me radhë. Entuziasmi i fansave u rrit edhe më tepër në çastin kur u tha në media se aktorja Jennifer Aniston dhe kolegët e saj e dëshiron një rikthim të tillë. Megjithatë duket se këtyre thashethemeve i ka kthyer njëherë e mirë përgjigje…
Lajmet Media Politikë
Pas problemeve të shumta Selena Gomez i kthehet muzikës, ja çfarë thotë
Selena Gomez i është rikthyer muzikës pas një shkëputje të gjatë që nga gjendja e rënduar psikologjike. Këngëtarja është bashkuar me Benny Blanco dhe J Balvin për këngën e re “I Can’t Get Enough”, klipi i së cilës u publikua vetëm pak orë më parë dhe ka marrë miliona klikime. 26-vjeçarja shfaqet në një formë mjaft të mirë në klipin e ri që është realizuar në një super shtrat gjigant,…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Bota Lajmet Media Politikë
Qindra emigrantë rikthehen në SHBA për t’u takuar me femijët e tyre
Një grup emigrantësh nga Amerika Qendrore, që autoritetet e SHBA-ve i ndanë nga fëmijët e tyre vitin e kaluar kur kaluan kufirin meksikan, hynë përsëri në Shtetet e Bashkuara, duke kërkuar strehim dhe ribashkim me fëmijët e tyre. Ata shkuan në Calexico të Kalifornisë, ku u pritën nga agjentë doganorë amerikanë dhe Patrulla Kufitare. Prindërit kaluan urën për këmbësorë, ndërsa shoqëroheshin nga avokatë nga grupi i mbrojtjes së emigracionit, Al…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…
Lajmet Media Politikë
Rikthehen vëllezërit e famshëm, fansat çmenden pas partnereve në klip
Vëllezërit Jonas rikthehen në një bashkëpunim. Trioja e famshme e vëllezërve e përbërë nga Nick Jonas, 26 vjeç, Joe Jonas, 29 vjeç dhe Kevin Jonas, 31 vjeç, kanë publikuar hitin më të ri të titulluar “Sucker”. Ata janë rikthyer pas 6 vitesh mungesë në tregun muzikor, pasi kishin vijuar karrierën solo gjatë kësaj periudhe. Videoja e shumëpritur muzikore i ka befasuar të gjithë pasi Jonas Brothers shfaqen me partneret e tyre…