rita orarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Rita Ora kujton fillesat si shitëse atletesh: Nuk pendohem për asgjë
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka arritur këto vitet e fundit të konsolidojë karrierën e saj muzikore. Por fillesat nuk kanë qenë të lehta për Ritën, e cila punën e saj të parë e ka nisur në moshën 16-vjeç si shitëse në një dyqan atletesh. Gjatë një interviste të dhënë në Twitter me ndjekësit e saj në rrjete sociale këngëtarja u pyet se çfarë këshille do t’i jepte vetes…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora befason fansat, koncert surprizë pa lajmërim
Këto kohë këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora është e mbushur me koncerte, të cilat i performon në vende të ndryshme të botës. Këtë herë ajo ka realizuar një shfaqe mbresëlënëse në Filipine, ku në fakt ka qenë një surprizë për pjesëmarrësit. Më herët nuk ishte lajmëruar që Rita do të ishte e ftuar speciale dhe në këtë mënyrë ajo i ka surprizuar pafund të gjithë të pranishmit. “Faleminderit që…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…
Lajmet Media Politikë
Rita Ora tribut Britney Spears në klipin e fundit
Këngëtarja me origjinë shqiptare Rita Ora ka publikuar këngën dhe klipin e saj më të fundit me titull “Only Want You”. Shumë nga skenat e këtij klipi janë të ngjashme me klipin e këngës “Everytime” nga këngëtarja Britney Spears. Të dyja shfaqen në luftë të përditshme si dy personazhe të njohura dhe me famë, por fundi i klipit nuk është i njëllojtë. Kjo ngjashmëri i është vënë në dukje në…