roza latirilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Shpërthen Roza Lati: Kur te flisni për mua ngrihuni në këmbë për respekt
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën e saj pa komplekse ka shpërthyer ditën e sotme ndaj komenteve të disa personave që vendosi t’i lërë anonim, të cilët sipas moderatores e përmendin dhe e  përgojojnë. Reagimi i ashpër i Rozës vjen me një paralajmërim se herën tjetër do t’i listojë emrat e këtyre personave publikisht, teksa shton se ajo është një divë që duhet ta lënë rehat. ‘Me nderrimin e klimes…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati ka një koment agresiv për trendin e ri të Instagram-it
Shpesh moderatorja Roza Lati komenton në rrjete sociale momente nga përditshmëria e saj, ose vë në dukje sjellje apo fenomene që nuk i pëlqejnë. Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një sërë fotosh në Instagramin e saj ku është shprehur mjaft e revoltuar. “Mirëmëngjes. Futem në Instagram dhe shoh pjeshka nëpër foto. Me tituj fotoje “break up ëith your girlfriend coz I’m bored” (ndahu me të dashurën se jam…
Lajmet Media Politikë
Roza Lati zbulon mesazhet me moderatorin shqiptar që ka pasur fiksim
Moderatorja Roza Lati, e njohur për natyrën pa komplekse në puntatën e fundit të programit “Why Not”, ka zbuluar se moderatori Arjon Muça ka qenë fiksimi i saj në vitin 2009. Teksa komentonte fotot e disa prej personazheve të njohur shqiptarë që iu bashkuan sfidës së 10 viteve, Roza komentoi foton e Arjon Muçës duke thënë: “Kur e nxorri Arjon Muça këtë foton në Instagram, unë kam qenë shtrirë në…